2777
2789

سلام 

اين مساله خيلي براي من پيش اومده ،نمونه اش چند روز پيش داشتم فكر ميكنم اگه كاسه سرويس غذاي پسرم بشكنه خيلي بد ميشه ها، دوستش داره 

عدل همين امروز خيلي الكي الكي شكست😢

يا يه بار فكر ميكردم اگه فلاني چيزيش بشه چي ميشه

متاسفانه همون مشكل براش پيش اومد

و هزاران فكر ديگه كه متاسفانه پيش اومده ، طي چند روز زمان همون اتفاق افتاده😕

تو زندگيتون به هيچ مساله بدي فكر نكنيد 

خيانت ، دعوا،بيماري،فكر فوت كسي ،ترس از يه اتفاق...كلا ميگن بد به دلت راه نده حقيقت محضِ....

جذب ميشه و پيش مياد .

👻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نخ بنظرم من حسس ششمت گفته که قراره اون اتفاق بیفته. 

نميدونم چه حسيِ اما دقيقا قبل يه اتفاق فكرم ميره سمتش😞اين در مورد فوت يه عزيزي هم اتفاق افتاد 

چند روز قبلش خيلي ملموس شده بود فكرش

👻

متاسفانه وقتی شوهرم خونه نیست تا اومدنش همش با خودم غیبته خودشو خواهر مادرشو میکنم ولی وقتی خونس به هیچ چی فک نمیکنم..آخه فک نکنمم نمیشه که

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
نميدونم چه حسيِ اما دقيقا قبل يه اتفاق فكرم ميره سمتش😞اين در مورد فوت يه عزيزي هم اتفاق افتاد  ...

درباره چیزای مثبت چی؟ شده جذبش کنی؟

گمونم ارتعاشت بالاس

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

احسنت بعد به عده میرن فال میگیرن، فالگیرم هر چی منفی بافیه میگه و زندگی طرفو سیاه میکنه....

اره دقيقا اون با القا كردن به طرف كارشو ميكنه و مخاطب هم قبول ميكنه قرار براش اتفاقِ بيافته 

👻