2777
2789

این متن صرفاً تجربه شخصی بنده در طی چندین سال یادگیری زبان انگلیسی است.

کانال یوتیوب زدم. 4 تا کودک (خواهرزاده هام) دوزبانه کردم! 🙃😄😍 سوال داشتی بپرس

اگر قصد یادگیری انگلیسی را دارید ولی علاقه ی چندانی به آن ندارید، من به شما این اطمینان را می‌دهم که موفقیتی در یادگیری آن حاصل نخواهد شد.

زیرا یادگیری زبان جدید، پروسه ی زمانبری است و در صورتی که به آن علاقه مند نباشید، بدون شک در نیمه راه، دست از یادگیری برمیدارید.

هر انسانی، تلاش برای آموزش های خسته‌کننده را تا حدی می‌تواند تحمل کند. پس برای اینکه بتوانید طولانی مدت، مسیر لذت بخش زبان انگلیسی را ادامه دهید، ابتد باید اشتیاق آن را در دل خود زنده کنید.

برای این کار از خود سؤال کنید چرا قصد یادگیری آن را دارید؟

آیا قصد مهاجرت دارید؟

آیا برای بهبود شرایط شغلیتان آن را می آموزید؟

آیا برای دیدن فیلم‌ها و خواندن کتاب‌های انگلیسی قصد آموختن دارید؟

آیا برای آینده ی فرزندانتان قدم در این مسیر گذاشته اید؟

و….

سپس:

– لحظاتی را که به انگلیسی مسلط شدید و به راحتی صحبت می‌کنید را تصور کنید. وقتی در مقابل افراد بومی انگلیسی، مثل بلبل صحبت می کنید.

– لحظاتی که بخاطر تسلطتان به انگلیسی، پیشنهادهای شغلی بسیار عالی، به شما شده است.

-لحظاتی که بخاطر انگلیسی صحبت کردنتان به شما افتخار می‌کنند و شما الگوی دیگران خواهید بود.

– لحظاتی که به راحتی فلیم های انگلیسی را نگاه می‌کنید و کاملاً متوجه می‌شوید و لذت می‌برید و حتی برای دیگران هم توضیح می دهید.

-لحظاتی که بخاطر تسلطتان به انگلیسی در آن موقعیت هستید، در آن شهر یا کشور، در آن محیط، در آن تفریح های هیجان انگیز و در آن شرایط مطلوب…

– لحظاتی که بخاطر تسلطتان به انگلیسی، درآمد خیلی زیادی را دارید، آن هم با زحمت خیلی کمتر. برای نمونه: در مقاله‌ای خواندم، برخی از مترجم های زنده، ساعتی یک میلیون تومان دریافتی دارند. آیا این شغل خوشایند نیست؟ چند ساعت کار در روز و بصورت ماهیانه محاسبه کنید، آیا از در‌آمدتان راضی هستید؟ و مزیت خوشایند دیگر این است که می‌توان بصورت دورکاری درآمد داشت و نیازی به حضور در ساعت مشخص در محل کار نیست.

هر دلیلی که بخاطر آن شروع به یادگیری این زبان کردیده اید را تصور کنید که به هدف خود رسیده اید. آیا برایتان لذت بخش است؟ این تصویرسازی های انگیزه بخش را در حین یادگیری بیشتر تکرار کنید. بنویسید و نوشته‌های خود را بارها بخوانید. با صدای خود ذخیره کنید و بارها بشنوید، تا دیدن لحظه پایانی در ذهن شما بصورت دائمی نقش ببندد و انگیزه ی شما را حفظ کند.

علاوه بر آن‌ها، برخی  افراد با دیدن کودکان انگلیسی زبان در شبکه‌های اجتماعی سرشار از ذوق می‌شوند…

برخی با دیدن کلیپ ها و تصاویری که به زبان انگلیسی هستند. برخی با شنیدن موزیک یا دیدن موزیک های تصویری به این زبان علاقه‌مند می‌شوند و برخی با دیدن فیلم‌های انیمیشن یا دیگر فیلم‌های مورد علاقه یشان….

و برخی دیگر، برایشان اهمیت دارد که نسخه اصلی و کامل فیلم‌ها و مستندها و … را ببیند و آگاه شوند.

تمام این‌ گفته ها باعث ایجاد علاقه و انگیزه در یادگیری می شود.

علاوه بر آن ها، توجه کنید به نعمت یادگیری انگلیسی…توجه کنید به شرایطی که در جامعه فراهم است تا آن را بیاموزید، از کلاس‌های حضوری و غیرحضوری گرفته تا بصورت خودخوان…آموزش در مدارس، کتاب‌های فراوانی که در بازار هست…فایل های تمام نشدنی که می‌توانید دانلود کنید، اپلیکیشن های جذاب و متنوع…چقدر خوب است برای یادگیری انگلیسی، روش‌های بسیار متنوع وجود دارد تا ما بتوانیم آموزش دلخواهمان را دریافت کنیم و شروع به یادگیری نماییم.

و در نهایت فکر نکنید که یادگیری انگلیسی سخت است. روش راحت‌تر و دلچسب تری هم وجود دارد. اگر راه و روش درست را برگزینید و مهمتر از آن، نخواهید به یکباره تمام جنبه‌های انگلیسی(شنیدن و صحبت کردن، خواندن و نوشتن) را به یکباره بیاموزید، یادگیری بسیار لذت بخشی را تجربه خواهید کرد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سپس: – لحظاتی را که به انگلیسی مسلط شدید و به راحتی صحبت می‌کنید را تصور کنید. وقتی در مقابل افراد ...

سلام خانم خوب هستین خیلی چت ها و پستهاتون امیدوار کننده هست میشه منو لایک کنید داشته باشم میخوام زبان یاد بگیرم بخاطر پسرم ک یک سالشه ب کمکتون نیاز دارم لطفا جوابمو بدین🙏🙏🙏🙏🙏

سلام خانم خوب هستین خیلی چت ها و پستهاتون امیدوار کننده هست میشه منو لایک کنید داشته باشم میخوام زبا ...

سلام عزیزم، چون من توی سایتم فعالیت میکنم بیشتر، و ادذس سایت توی امضام هست کمتر میام اینجا، عذر میخوام پیامتون رو دیدم.

توی سایت تشریف بیارید هم کارتون رایگان گذاشتم هم نحوه ی کار با کارتونها همراه گل پسرتون.

چند روز دیگه هم ویدئوهایی توی سایتم میزارم. که توضیح دادم برای موفقیتون توی این مسیر، رایگان هم هست.

با وجود مشتاقانی مثل شما مامان های بافکر و دوستانی که پیام دادن و لایک کردن، حتما توی نی نی سایت هم مقاله اش رو میزارم.

سلام خانم جهانگیری ببخشید آدرس سایت تون چرا برام در دسترس نیست میشه بفرستید منم ببینم🙏🏻

سلام

مهلت هاست سایت تموم شده بود تمدید کرده ام فعلا... ولی فیلم های رایگان توی آپارات هست. و بقیه کارتون های غیر رایگان هم جای دیگه ای آپلود کردم، می تونم براتون بفرستم.

سلام خوبین چقدر مطالب شما پر از آرامش و انگیزه بود برای من امکانش هست راهنماییم کنید چطور میتونم ب م ...

سلام عزیزم

توی خصوصی شماره ام رو براتون ارسال می کنم