2777
2789

خانما کلا راهی هست بشه بچه رو‌گرفت؟؟؟

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی از بستگانم طلاق گرفته بچه پیش خودشه اصلااااااا ناراحت نیس اتفاقا درسشو تموم کرده داره میره سرکار😊

شوهرش ادم درستی نبود😶😬

هیچ‌کس‌نفهمیدِꔷ͜ꔷ▾‹🖤⃟🌻›" که‌خداوندهمِꔷ͜ꔷ▾‹🥀⃟🕸›" تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِꔷ͜ꔷ▾‹🔞⃟🌙›" _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِꔷ͜ꔷـ...

من میدونم که تفاهم ندارم با شوهرم ولی همینجوری دارم ادامه میدم شوهرمم گیر داده یه بچه بیار منم نمیارم میترسم ک بچه بیاد بعدش جدایی سخت تر بشه. شایدم پافشاری کرد مجبور شدم بچه بیارم ولی خیلی میترسم از بچه

اگر آسان بود همه می توانستند انجامش دهند❤
چرا میخوای جدا بشی؟ دختر داری یا پسر؟؟ کار داری یا پشتوانه؟؟؟

پسر بچم. ۲ سالشه. 

کار ک ندارم ولی خانوادم همایتم میکنن. بعدم میخام جداشدم برم ارایشگری یاد بگیرم. کار کنم...

بخاطر اینکه دست بزن داره. اولوتیش خانوادشه. ن منو ن بچه رو ی دکتر نمیبره . با خانوادم قهره. رفت اومد نمیکنه. ب من میکع من خانوادمو بیشتر از تو بچه دوس دارم. تا ی چیزم میگم شروع میکنه ب پرتاب کردن وسایل سمت متو بچه... 

خانما کلا راهی هیت بشه بچه رو‌گذقت؟؟؟

پسر تا 7 سالگی ماله مادره بعد 15 سالگی از خود بچه میپرسن میخوای با مادر باشی یا پدر

دختر هم تا 7 سالگی از 9 سالگی هم از خودش میپرسن

از حق فرزند داشته باشی

باز برا خودته؟