2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا ۲۸شهریور باید می اومد ولی نیومد😂😂

ای خدا😍😍انشاا... که به سلامتی بیاد و مامانشم اذیت نکنه وروجک☺☺

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
بعضیا سعی میکنم با توجه بیشتر محبت رو نشون بدن.یا اینکه اصلا بلد نیستن چه موقعی باید هدیه بخرند. نار ...

من که چند بار هم گفتم ولی فایده ندارههه که بهانه میارن فقط  

چه خوب .....ایول مگه بعد چقد  باردار شدی ؟

دومین سالگرد عروسیم فهمیدیم باردارم . واسه اونا بخاطر این گرفت که من زایمان خیلی سختی داشتم و دخترم یه بیماری سخت و نادر داشت تو کل بیمارستان حرف ما بود و اون دوتا خیلی زحمت کشیدن اینا بخاطر شادی و خوشحالیمون نبود 

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
برام گردنبند خرید بعد یک ساعت ازم گرفت رفت فروختش گفت به پولش احتیاج‌داریم ، برای بچه دومی برام گوشی ...

عاشقش فازش شدم 😂😂😂😂😂

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
دومین سالگرد عروسیم فهمیدیم باردارم . واسه اونا بخاطر این گرفت که من زایمان خیلی سختی داشتم و دخترم ...

اخی عزیزم منم بچه اولم خیلی زایمانم سخت بود جنازه شدم 

20 روز هست زایمان کردم، هیچی نگرفت حتی یه شاخه گل 

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔
برام گردنبند خرید بعد یک ساعت ازم گرفت رفت فروختش گفت به پولش احتیاج‌داریم ، برای بچه دومی برام گوشی ...

😂 😂 😂 😂 چ زرررنگ

با ی تیر دو نشون میزد

دلیلای طلاق چقد آبکی شده.. متاسفم برا بیفکرایی ک برا حل مشکل فقد ی راه بد ب ذهنشون میرسه،، بابا یکم خلاقیت بخرج بده برا زندگیت😒😒