سلام ۱۹ سالمه پریودی هام مرتبه کاملا ولی کاملامثل پسر سینه هام تخت تخته رفتم متخصص غدد ام ار ای هیپوفیز با تزریق نوشت آزمایش دادم یه هورمونم مشکل داشت دارو مصرف کردم یک ماه استرومارین فک کنم بود بعد یک ماه ازمایش تکرار کردم با جواب ام ار ای بردم دکتر میگه مشکلی نداری ولی یه فوق تخصص غدد هم باید بری الان نگرانم چرا من اینجوریم اعتماد بنفسم رو از دست دادم هیچ لباسی تو تنم خوشگل نیست به نظرم هیکلم خوبه قدمم بلنده ۱۷۶ قدمه وزنمم ۶۵ ولی این معضل بزرگ رو دارم حس میکنم زندگی معنی نداره نگای همسنای خودم میکن سینه های خوش فرم ولی من😔دکتر میگفت شاید عوامل ژنتیکی داری دیر بع بلوغ میرسی مثلا کسی تو خانوادت اینجوریه ارثی باشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗