2777
2789
عنوان

جیغ زدن نوزاد شش ماهه

5758 بازدید | 14 پست

خانما نوزادم چند وقته خیلی جیغ میزنه به حدی که صداش میگیره چیکارش کنم کلافم کرده 

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای پسرمن ۵ ماهشه کلافه شدیم بخدا...همین امروز فرداس که صاحب خونه جوابمون کنه بگه بلند شین بسکه جیغ میزنه این بچه

جانِ دِلَم آرامِشِ روحَم تُویی•♥️•😘😍❤️واسه حل شدن مشکلات خودم وخودت صلوات🙏🏽❤
داره زبون باز میکنه سعی کن حواسشو پرت کنی ارومش کنی بیشتر باهاش حرف بزن. ❤️

همسایه هارو روانی کرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
دختر دایی منم اخر اسفند دنیا اومد...کل جمعه جیغ میزد پرو😅 همرو کلافه کرده بود

اینم شش فروردین بدنیا اومده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عب نداره. پسر منم 5 ماه همینجوری بود. صبور باش. 

تا چند ماه این شکلیه ؟ بعد حرف زدن این جور بچهها زودتره؟پسرت چند ماهگی حرف زد؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تا چند ماه این شکلیه ؟ بعد حرف زدن این جور بچهها زودتره؟پسرت چند ماهگی حرف زد؟

برا منم از 6و7 شروع شد تا یک سال و چند ماهگی. از 9 ماهگی دیگه میگفت بیشتر کلمات رو. من خیلی باهاش حرف میزدم و میزنم. سعی کن حواسشو با کتاب یا چیزی دیگه پرت کنی و در نهایت اذیتش نکن تا روندشو طی کنه. 

🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄
البته چک کن مشکل دیگه ای نداشته باشه ها مث خستگی گشنگی تشنگی یا کثیف کاری... 

خوشحاله و جیغ می کشه همه چیو چک می کنم بازم جیغ میزنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40