2777
2789
عنوان

دعوتی مراسم روضه؟؟

1146 بازدید | 30 پست

سلام یه سوال دارم واقعا ذهنم درگیره.خانوما مادرشوهرم اصلن خبر مارو نمیگیره حتی زنگ به شوهرمم نمیزنه خبرشو بگیر در حالی که ما خونشون میریم مریض بشه شوهرم باید ببرش دکتر چن وقت پیش عمل کرد شوهرم بردش بیمارستان از اول تا اخر پیشش بود دو سه روز واسش از خونه غذا درست کردم بردم اما اصلن خبر مارو نمیگیره حتی تلفنی سه ماه پیش خونمون بود ناهار هنوز نیومده در صورتی که خیلی بهش احترام میزارم و ازش پذیرایی میکنم فردا مراسم روضه دارم بنظر شما دعوتش کنم اصل بدلم نیست خیلی بهم بدی کرده که حوصله نوشتنسو ندارم خیلی غرور داره واسم خیلی سخته بهش زنگ بزنم بگم بیاد شما بودید چکار میکردید؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روضه تون قبول تو کرونا انشاالله😏 دعوتش نکن کرونا میگیره بنده خدا

خونمون بزرگه بعدشم چهار پنج نفریم همه.در و پنجره خونمونم بازه .کاملا پروتکل های بهداشتی رعایت شده س😂

ااااره حتمن دعوت کن اگر قسمتش باشه میاد... سر روضه این خاله زنک بازی درنیارید

واقعا من خودمم از اینکارا خوشم نمیاد ولی چون نمیدونم باهاش چه برخوردی داشته باشم سر در گمم.ولی من اصلن در برخورد باهاش خاله زنک بازی در نیاوردم نمیدونم چرا حرف عروس و مادرشوهر میشه چرا همه حقو میدن به مادرشوهر ؟؟؟؟؟واقعا برام سوال

واقعا من خودمم از اینکارا خوشم نمیاد ولی چون نمیدونم باهاش چه برخوردی داشته باشم سر در گمم.ولی من اص ...

برای منم سواله چرا رعایت نمیکنی.بله باید جواب پس بدی تو مدیونه همه ی مایی.تو باعث میشی با این کارت من و امثال منم بگیرن

[QUOTE=156131316]درارو باز میزارم.این چه حرفیه دیگه بس کن.روضه کی؟راضیه با این کارت.کنسل کن تا قاتل نشدی.بسه مدیون می .

اگه راهنمایی هم میخوای کنی مودبانه تر !!!.بعدشم مگه شما خونه پدر و مادرت خاهر و برادرت نرفتی تا حالا ؟؟؟بعدشم اینایی که گفتن خواهر و مادرم و مادرشوهرم هستن که خونه همدیگه میریم .