2777
2789

دخترم ۲ماهشه...نسبت ب دختر اولم کلن اروم تره زیا گریه نمیکنه البته بگم ماتوخانواده کلن بچه این مدلی داشتیم مثلن داداشم تو نوزادی یه بارم گریه نکرده...بعد ارتباط چشمیش خیلی صعیفه...مدام اطراف نگاه میکنه...صداش میکنم لبخند میزنه ولی نگاه بچشم مگه خیلی برم نزدیک صورتش درحد یه نگاه کوتاه ...سرشو دنبال اشیاه متحرک و نور و صدا میچرخونه...گردن هم میگیره ن کامل...حالا نگرانم از کی باید ارتباط کامل چشمی بگیره...مدقع شیر هم ک کلن سینمو نگاه میکنه...ب چشمام خیلی خیلی کم...ولی صدامو بشنوه از راه دور لبخند میزنه

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰

ن نگران نباش گلم 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی نی نیا این مدلی هستن! بزرگ تر شه بهتر میشه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

خیلی نگرانم...من خودم بیمارستان کار میکنم کلن مادرم میگه با درس خوندن بیشتر دیوونه شدی تا عاقل😁

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
عزیزم، قربونش برم، اینقدر قشنگ توصیف کردید صداش میکنید لبخند میزنه ادم دلش ضعف میره براش، 😗😗😗😗😗

مرسی خدانکنه عزیزکم

عزیزم عجله نکن طبیعیه هنوز چشماش تا بیست سانت رو میبینه فقط صورتت رو بیشتر بهش نزدیک کن وقتی حرف میزنی حرکت لب هات رو ببینه

برای گردن نگرفتن هم رو به شکم زیاد بخوابونش فقط بالا سرش باش تا حواست باشه که تنفسش دچار اختلال نشه

خیلی نگرانم...من خودم بیمارستان کار میکنم کلن مادرم میگه با درس خوندن بیشتر دیوونه شدی تا عاقل😁

سلام

نوزاد شما خدایی نکرده مشکلی نداشت؟

اگه دوست داشتید ،برای خرید کوله پشتی و قمقمه با قیمت مناسب به پیج من سربزنید😉 منو از دست غرهای شوهرم نجات بدید.  کافیه در اینستا صفحمو جستجو کنید. Mary.shop68