2777
2789
عنوان

کنکوریا بیان ببینم چیکار کردییین

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 27 پست
من واس فرهنگیان مجاز شدم اما ب خاطر سنم ک شش ماه بزرگنر از شرایط سنی هس نمیتونم برم😭😭😭

خوشبحااالت😭😭

.میشه برای خونه دار شدنم و بچه دار شدنم ی صلوات بفرستین🤩🤩🤩.نی نی یار این چهارمین کاربریمهههه.نترکون دیگهههه.با شماره همسرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۴۰۰۰تجربی منطقه ۲ البته باید خدام زو شکر کنم با این کنکور بی اساس و خریدن سوالات بدتر نشد.  ...

خوبه ک.من منطقه ۱ هستم.ولی امسال واقعا هم سخت داده بودن هم خیلی تقلب شد

.میشه برای خونه دار شدنم و بچه دار شدنم ی صلوات بفرستین🤩🤩🤩.نی نی یار این چهارمین کاربریمهههه.نترکون دیگهههه.با شماره همسرم 
خوبه ک.من منطقه ۱ هستم.ولی امسال واقعا هم سخت داده بودن هم خیلی تقلب شد

اره امسال واقعا گندترین چیزی بود که انسان به چشم دیده رسما سنجش مسخرمون کرد من که دوماه اخرو درگیر تعویق بودم شل و سفت کردم ۱۰روزه اخر روزی ۲۰ساهت میخوندم خواب نداشتم 

خوشبحااالت😭😭

چی چی رو خوشبحالم

نمیتونم برممممم دارم سکته میکنم 😭😭

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
چی چی رو خوشبحالم نمیتونم برممممم دارم سکته میکنم 😭😭

دولتی شهر خودت میاری ک.اره؟

دولتی شهر خودت میاری ک.اره؟

فرهنگیان فقط اجازه دارم برم

اگه دولتی میخواستم خب سالای قبل میرفتم 

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
فرهنگیان فقط اجازه دارم برم اگه دولتی میخواستم خب سالای قبل میرفتم 

شوهرت نمیزاره؟؟؟

شوهرت نمیزاره؟؟؟

اگه بخوام برم میتونم ولی خونوادم و شوهرم زیاد راضی نیستن

اگه بخوام برم میتونم ولی خونوادم و شوهرم زیاد راضی نیستن

میتونی بری دولتی بخونی بعدا معلم بشی.الان ک دیگا میگی شرایطم جور نیس.یا قید درس خوندن رو باید بزنی.یا بری دولتی ی رشته بخونی ک بعدا بتونی معلم بشی