2777
2789
عنوان

تا حالا شده دلتون ب جاریتون بسوزه؟

282 بازدید | 28 پست

من خودم یه بار دلم کباب شد براش،من داشتم طلا میخریدم اون همه ی طلا هاشو فروخت  

یه بار هم مادرشوهرم پیش من حرف بدی بهش زد 

کابر۹۷که ب لطف دوستان رفتم هوااا  عاشق دخترمو باباشم  مغرور و باجنبه ام  لطفا تاپیک باحالی دیدین تگم کنید مرسی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من زیااااد خیلی بیچارس طفلی با اینکه از لحاظ مالی اما جلوترن ولی تا من یه روسری میخرم از حسادت نمیتونه خودشو کنترل کنه از اینکه ارامش نداره بخاطر حسادتش دلم براش میسوزه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♡  

راستش نه نسوخته دلم بسوزه باید بشینمپگوشه خونه تا زندگی اونا خوب باشه که این کارم بکنم باز سر من دعوا میکنن خخخخ در نتیجه منم میرم پی زندگیم و علاقم  هرکس هر چقدر میخواد حرص بخوره

اره من یه جاری دارم شوهرش بیکاره.پسرش که مریض شدمادرشوهرم هی بش قر میزاشت گذاشتیش گشنه بش نرسیدی مریض شده.مگه مقصراون بیچاره بوده که پسرت بیکاره نمیاره اینابخورن

خیلییییی مخصچصا وقتی خونه مادرشوهرم هستم

کجا بیشتر دلت سوخته بگو

کابر۹۷که ب لطف دوستان رفتم هوااا  عاشق دخترمو باباشم  مغرور و باجنبه ام  لطفا تاپیک باحالی دیدین تگم کنید مرسی  

خیلی زیاد پیش اومده

ایشون توی سن پایین با مردی که ۲۲ سال بزرگتره ازدواج کرده اند ‌

در حقیقت قربانی تفکر حقیر ‌خانواده و وضع مالی بد شده اند

سایت از صدا پر است و از حرف خالی