2777
2789
عنوان

خانوما،داستان طلاق منه بیاید مشورت بدین.بد زمانیم هستشا

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 45 پست
ببین اخلاقش تند بود منم تند جواب میدادم .اما توو خوبی خیلی خوب بودیم.بکن نکن کردن رو داشت.البت مقصر ...

بدون حل کردن اختلافات قبلیتون و این موضوع خیانت همسرتون برگشتن اشتباهه .

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
مهرتو که بخشیدی ،بگو اگه میخوای باهات زندگی کنم ،خونه رو به نامم بزن.کل ۶دانگ خونه رو. یه مبلغ مشخص ...

ببین مردها رو میشناسی بوقتشم ببهانه تغییر خونه راحت خونه رو میفروشه یه خونه دیگ بنام خودش میخره .

واقعا یه گندی توو زندگی بخوره ادم بد بی اعتبار میشه .

من واقعا حس میکنم نمیشناسمش.

تازه اون ب من میگف ک فک میکرده کسی توو دل منه و اینطور راحت رفتم.بعد که مطمئن شده کسی نیس دلش اروم شده و 

تازه میخاد بیاد یه قسمم جلو مامانم با قران بده که دست کسی بم نخورده ....میگم تو منو نشناختی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدون حل کردن اختلافات قبلیتون و این موضوع خیانت همسرتون برگشتن اشتباهه .

از چ راهی حل کنم ؟دیدی ک مشاور درست حستبیم نداریم .تو رو جون من هرچی میدونین راهنمایی کنین من واقعا تحمل باخت دوباره رو ندارم.تازه توو باورم ب جایی رسیدم ک بابا طرف نمیخوادت تمام.

گفتم نصف خونه رو به نامم کن بخدا من ک نمیخام برم.میگ نه خونه قدرت مرد .البت بگم سری پیش از یه اینستا ...

به هرحال عزیزم میخوای به زندگی برگردی که قبلا تجربش کرده بودی.

ضمن اینکه اینبار هیچ پشتوانه ای نداری و نفقه و مهریت رو هم بخشیدی.

تو مهرتو بخشیدی ،۴تا تیکه جهیزیت مگه چقدر میشه که میگی گفته کم کم میخرم؟

خیلی به فکر پول و مادیاته.

اینبار خواستی برگردی محکم برگرد.یا اصلا برنگرد.

ایشاا... هرچی به صلاحته برات پیش بیاد 🌹

از چ راهی حل کنم ؟دیدی ک مشاور درست حستبیم نداریم .تو رو جون من هرچی میدونین راهنمایی کنین من واقعا ...

مگه فقط خواسته ایشون مهمه،ایشون به تعهدش وفادار نبوده،پس اگر واقعاً میخواهد رابطه ارو ادامه بده باید اعتماد شما رو جلب کنه ،باید برید پیش مشاور گلم چون مسائلتون انقدر پیچیده شده که با کمک مشاور حاذق و تلاش دوتاییتون ممکنه حل بشه.

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است

انگار شما تصمیمتو گرفتی وه برگردی فقط دنبال تایید میگردی

یکی از دوستان حرف خوبی زد میخوای به زندگی برگردی که قبلا تجربش کردی چیز زیادییم که قرار نیست تغییر کنه

اخه چرا مهرتو بخشیدی؟

تواین کشور بی دروپیکر ما مهریه بخشید اشتباه محضه 

اون اقا اگه عوض شده بود به پیشنهاد نصف خدنه به نام زدن شما نه نمیگفت 

این منم🌹    اینم منم🌵     فقط بستگی داره تو کی باشی...😊

بد ساده ای دختر جان

خداروشکر خونواده ت پشتتن 

شوهرت و خونوادشم که با باس-ن افتادن تو ظرف عسل

بعد از اینکه خونه به اسم باباش و ماشین به اسم مادرش زده، شما مهریه تو بخشیدی؟ 

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
بد ساده ای دختر جان خداروشکر خونواده ت پشتتن  شوهرت و خونوادشم که با باس-ن افتادن تو ظرف عسل ...

الان میگ هم خونه رو دارم هم ماشین خب.من در مقابل ۶۰تومنو جهازمم ک اوردم گفتم مهر و نفقه حلال چرا چون که گفتم روند قانونی کوتاه شه بره پی کارش.بماتد ک وکیل نفهمم این قرار داد رو بست .بگو احمق چرا نفقه رو بخشیدی .الانم میگ اسم مهر و نفقه نیار حق طلاق اینام نه.الان فک میکنم با خودش چ فک کرده ایا .

انگار شما تصمیمتو گرفتی وه برگردی فقط دنبال تایید میگردی یکی از دوستان حرف خوبی زد میخوای به زندگی ...

مرسی عزیز دلم.نه اتفاقا تایید نمیخوام.دوازده خوابیدم چهار پاشدم توو مخمه.نمیخوام اشتباه کنم.این روند طلاق و مشاوره و ... طولانیه نمیخوام تکرار شه.کلاسایی رفتم میتونم کم کم به کارایی دوس دارم برسم.ک شوهرم محدود کنندس.البت منم بقدر کافی زن نیستم مخشو بزنم.خیلیا هستن مرد یچی رو میگه نه اما زن میپزش.اولین تحربه رابطمه اینه سخت میشه گذشت.خودمم حس میکنم بقدر کافی متنبه نیست.میدونم توو خونوادم اعتبارش رفته اما بخاطر من کوتا میان .پدرم خیلی ازش دلگیره .من دیوانم.

مرسی عزیز دلم.نه اتفاقا تایید نمیخوام.دوازده خوابیدم چهار پاشدم توو مخمه.نمیخوام اشتباه کنم.این روند ...

عزیزم الان ساعت خیلی خوبی نیست

بذار یه تای بهتر اگه خواستیم تگ کن 

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
عزیزم الان ساعت خیلی خوبی نیست بذار یه تای بهتر اگه خواستیم تگ کن 

حتما اره یهو یادم اومد که میشه اینجا پرسید .تگ اگ مثل اینستا باشه منظورت حتما .فک کردم مشاوره هایی بگیرم البت همی تعدادم گفتن جق طلاق حضانت و نفقه مهریه بگیر .اشتباتو تکرار نکن.چ ادم بی معرفتیه شووهرت....خدا نصیب هیشگی نکنه شب و روزمون یکی شده 

اینکه بدون رفتن به مشاوره خونه رو ترک کردی اشتباه اولت بود. اشتباه دومت اینه میخوای با مردی که یکما ...

خب اشتباه اولی ،دومی رو در پی داشت .خدایی خودمو راضی میکنم ک حتما قبلشم کرده و من نفهمیدم با اینکه هوشم خوبه ها .اما باز ضمیر ناخوداگاهم یه حالیه .از سر تندی گاه گاهیش یهو زدم زیر همه چی .گاهی همینجا یه اخلاقیات بدی از مردا میشنوم ،میگممم وااای اون خوب بودا . اما لحظه بیرون رفتنم وقت قهر گفت:دارم برات .....و این ب ضرر هر دو شد .کل خونواده من فهمید .حالا بازم واسم مخم نیست .ولی سمت اونا عمه ایناش نفهمیدن .ولی دوماده اومد وثیقه بزاره ک خیلی چیزا فهمید و این بهشون خیلی زور داره .چون دوماده خیلی سرتره و سفر میبره مادرشوهرینارو قدرشم البته نمیدونن....

فکر کن تو برادر داشتی ، زنش خونه رو ترک میکرد.تو و مامانت میرفتین دم در خونه بابای دختره که توروخدا ...

پس علت اینکه میگفت برگرد چیه ؟مثلا ماسمالی شدن قضیه جلو خونوادش؟ک من چقد خوبم که زنه برگشت ؟خیلی غم انگیزه ادم میفهمه دوست نداشته.....😔