2821
2789
عنوان

چقدر زندگی سخته😢

365 بازدید | 11 پست

بی پولی و گرونی ؛کرونا؛نه گردشی نه تفریحی؛آخه این چه نکبتیه😢😢😢😢

هنوزم لباساتو بو میکنم....هنوزم من عکسامونو دارمش...تموم خیابونا هستن ولی....دیگه تو خیابون نمیارمش...هنوزم هوا خیس و بارونیه...دیگه گل نمیگیرم از این مسیر...همه شاهدن رفتی از پیش من...دیگه تا قیامت دسامو نگیر☔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعاخیلی مضخرف شده زندگی

😢

هنوزم لباساتو بو میکنم....هنوزم من عکسامونو دارمش...تموم خیابونا هستن ولی....دیگه تو خیابون نمیارمش...هنوزم هوا خیس و بارونیه...دیگه گل نمیگیرم از این مسیر...همه شاهدن رفتی از پیش من...دیگه تا قیامت دسامو نگیر☔️

اره این مشکل بیشتر ماهاست ولی تو این سختیا امیدت به خدا باشه تا خدا رو داری نگران نباش انشالله همه چیز درست میشه خوشبین بودن و دعا کردن همراه تلاش تنها کار ممکنه تو این وضعیت چه غصه بخوری چه بی تفاوت باشی میگذره پس سعی کن بی تفاوت وامیدوار باشی

بی پولی و گرونی ،مستاجری ،بی ماشینی، کرونا ،خونه نشینی،بی اعصابی پوسیدن تو خونه،ترس از دورهمی بودن ه ...

ه یادم نیار اینا رو دیگه😂

بزار یادت بیارم های های زار بزنیم😂

😁