2821
2789
عنوان

جدا شم عایا😢

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 100 پست

بگو نگران نباش خدایی نکرده مجبور بشی بدی هم دادگاه یه حدی تعیین میکنه همشو ازت نمیگیره

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مگه خودشو تو محضر نیاورده بود؟ ! نفهمید داره چقدر میندازع؟ چرا قبول کرد؟ ک حالا سرکوفت بزنه

دوستان خواهش میکنم خیلی خیلی محتاج دعا و صلواتتونم . هیچ وقت انقدر درگیر نبودم . خواهش میکنم برای حاجتم صلوات بفرستید

بهش بگو مگه از خودت مطمعن نیستی که ترس از طلاق و پرداخت مهریه داری؟بگو اگه مطمعن نیستی از خودت همین الان تا عروسی نکردیم بگو بدون مهر جدا بشم کار رو کش دار نکن

در تاریخ1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍خدایااا شکرررررتتتت😍😍

خوب مگه مهریه ازش گرفتی که اینجوری کولی بازی در میاره.چقدر مسخره.چه خریه.توام یبار برای همیشه یه حرکت انتحاری بزن باهاش چند روز قهرنددادو بیداد کن بگو نمیدونم ارزشم همینه سر یه مهریه ریدی به خودتت.مگه میخوای جدا بشی و چند روز صفن و محکم قهر باش خودش درست میشه 

فعلن ک بهش بگو مهریه نگرفتم ازت بگو دادگاه بیشنر از ۱۱۰تا قبول نمیکنه من به شوهرم تولدش بود گفتم بیا ...

برای من ۷۲ تا سکه اس

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤

بهش بگو داری آذیت می شی باحرفاش بگو باعث می شی ازهم دوربشید اگه دوست داشته باشه ازکارش دست برمی داره اگه نه ادامه داد شایدیه مشکل دیگه داره ازش سوال کن تصمیم عجولانه نگیر

یه روزخوب می یاد...
600سکه 150میلیون پول و 250 مثقال طلا و سه دنگ یه زمین زراعی

خداییش چ خبره؟ 

نمیدونستم انقدر زیاده دیگه

دوستان خواهش میکنم خیلی خیلی محتاج دعا و صلواتتونم . هیچ وقت انقدر درگیر نبودم . خواهش میکنم برای حاجتم صلوات بفرستید
600سکه 150میلیون پول و 250 مثقال طلا و سه دنگ یه زمین زراعی

کامل برای خودت یه میلیاردر میشی که   

جدا نشو بگو منکه نمیخوام جدابشم ازت اگه منو اذییت نکنی یا خیانت نکنی 

اینارو هم بابام انتخاب کرد گفت

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز