2821
2789
عنوان

جدا شم عایا😢

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 100 پست
منم حس داد و ستد بهم دست داد .البته نظر ایشون هم محترمه حتما یه دلیلی داشتن

وقتی مادرشوهر بیاد بگه شغل چند تا داره بگه خونش امادس بگه پول از پارو بالا میره. نگه پسرش 6سال یکی دیگه میخواسته تا دختره از دواج میکنه و هر لحظه که شوهرم میره توفکر من میمیرم زنده میشم. وقتی اگه شوهرت  محبتت کنه تو سرش میزنن زن ذلیل. پولاشو بالا میکشن و گوشت قربونش کردن هرکی یتیکشو میکنه میره وفکر می‌کنند برا من خرج میکنه درصورتی که ماهیانه نمیده زنشم یه بار یه شارژ نفرستاده. بروشم آوردم. دیشب گفتم مادر به پسرت بگو پول بده من از کارم آمدم بیرون نگذاشت برم. بابامم خجالت میکشم دیگه. بروی خودش نمیاره. دونقش بازی میکنه. از سهم این پسرش میگیره برا بقیه و بمن میگن ارث بابات بتوهم میدن یا همش مال پسرشه. آبجیم بیاد میگن مفت خور اومد و سر سفره اونا نیست و من عقدم چه واکنشی نشون میدید. 

مادرشوهرم جنبل جادویی. تا حالا باور کن صدبار پشیمون شده چون نوکری نمیکنم چون متل خودشم. سکوت میکردم باشوهرم میگفت زنت لاله حق با ماست. درصورتی که احترام نگهمیداشتم و شوهرم قسمم داد بهشون بگم سر دلم نگذارم. 

سخته تحصیلاتش و سنشم دروغ گفتن عقد فهمیدیم

من گفتم میبخشم هر جقدشو خاستی بم حق طلاق بده قبول نکرد

عزیزم مردی که زنشوعاشقانه بخواد حق طلاق نمیده نخواه حق طلاقوازش مگه دوسش نداری پس اول زندگی چه حق طلاقی خدااون روزونیاره ولی اگه یه روزی پابه اون جاها بکشه اخرواول میتونی طلاق بگیری والا توجامعه ماهم خداروشکر طلاق سریع دیگه انجامش میدن چون همه بی اعصابنوگرفتار 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بیخیال کدوم خواستن 

ناراحت نشیا بنظرم ازدواج با دوست پسر بده. ازدواج زمانی خوبه که به طور سنتی با شناخت عالی در حد اینکه واقعا رفتو آمد کنند و قصد جدی باشه صورت بگیره البته نظر شخصی. حس میکنم دوستی مرتب سرکوفت و اعتماد کمه. چندساله شما و شوهرت چی

ناراحت نشیا بنظرم ازدواج با دوست پسر بده. ازدواج زمانی خوبه که به طور سنتی با شناخت عالی در حد اینکه ...

من بازم با ازدواج سنتی مخالم خیلی برام سخته یه نفرو ندیده نشناخته بذارن جلوم بگن بیا این شوهرت این ک ازدواج دوستی بود شوهرم رید بم چ برسه ب سنتی ک مهری بین طرفین نیست

نمیدونم والا پس چراباهات رفیق شدوپات موندپس چرااومدجلوبخداعلاقه داره بهت اما حرفای دیگران روش تاثیر گذاشته سعی کن ارومش کنی نازوعشوه ازاین چیزاکه خربشه بدشم برونصف مهرتوببخش بدون حق طلاق بهش بگو اینکارومیکنم که ارامش داشته باشیم هرچندفکرکنم خانواده خودت ناراحت بشن 

من بازم با ازدواج سنتی مخالم خیلی برام سخته یه نفرو ندیده نشناخته بذارن جلوم بگن بیا این شوهرت این ک ...

واقعا درست میگی ولی چند ماه وقت گذروندن برا آشنایی بنطرم کار همون دوستی میکنه چیزی که من 1ماهشو داشتم. و کاش قبول نمیکردم

خونواده م بفهمن آتیشم میزنن و دیگه پشتم نیستن

میدونی چکارکن بهش بگو موقع روزعروسی به عنوان سورپرایز وهدیه نصفشو میبخشم خیلی کیلیپاهست ازاین کاراکردن برو دان کن ببین وبازم قبول نکردبگو بریم کاغذمحضری بنویسم که میبخشم نصفه مهرمو روز عروسی الان خانوادم ناراحت میشنوازاین حرفا درکت کنه بگوالان محضری بهت برگه میدم اماتوش قیدکناکه اینکاروفقط روز عروسیم به عنوان هدیه میخوام یاقراربدم...تااون موقع خانوادها اروم میشن ورابطت باشوهرت بهترمیشه شاید بدها نخواست ازت اونم 

ناراحت نشیا بنظرم ازدواج با دوست پسر بده. ازدواج زمانی خوبه که به طور سنتی با شناخت عالی در حد اینکه ...

اخه عزیزم این حرفا زیادم بنظرمن درست نیس الان دیگه چه سنتی چه دوستی خدااون روزونیاره طرف بدباشه دیگه بده...الان منوشوهرم ۷سال دوست بودیم همدیگروبزرگ کردیم انگار قلل هم دستمونه خیلیم ارومیم حالا اختلاف پیش میادتوزندگی یا بحث ولی دلیل براینکه ازدواج سنتی یادوستی نمیشه قضاوت کرد توسنتی غیرسنتی ختلاف توزندگی همه هستوپیش میاد 😊