2777
2789
عنوان

شما بودید چی میگفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما نبايد اجازه بدي دخالت كنه توو شخصي ترين مسائل كه فقط و فقط به خودت ربط داره كار خودتو بكن

من دخالت نمیدم ماشاالله تو همه چی باید دخالت کنه.خانوادگی این مدلین

چطوری میشه بهم بگی چی گفتی متقاعد شد؟

گفتم زایمان طبیعی اونجارو زشت و گشاد میکنه

تکرر ادرار میاره...افتادگی رحم و خلاصه هزار جور دلیل دیگه که درسته جز اون گشادی زشتی ک میدونم الان تنگ و زیباش میکنن ولی اونکه نمیدونه

محبت کردن به بعضیا مثه تکون دادن پارچه‌ی قرمز جلوی خره، عین خیالشم نیست :)
من دخالت نمیدم ماشاالله تو همه چی باید دخالت کنه.خانوادگی این مدلین

شما بها نده به حرفاشون

البته نقطه ضعفم نده دستشون 

با خنده و روي خوش بگو من خودم بهتر از بقيه ميدونم چي به صلاحمه شمام نظرتونو بگين منم ك تصميم نهايي رو ميگيرم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

هیچی نگو عزیزم، حالا چی بشه و چطور پیش بیاد.... بگو آره ان‌شاءالله ولی حالا بعدا زمان زایمان میبینی ...

آره بابا هنوز معلوم نیست باردار میشم نمیشم.ولی رو مخمه دیگه

آره بابا هنوز معلوم نیست باردار میشم نمیشم.ولی رو مخمه دیگه

اصلاً اون میگه که از تو تایید و همراهی بگیره ببینه زنش قبول داره حرفش رو یه آره و باشه اینجوروقتا بگی دیگه حله بعدش هرکار میتونی کنی و با پنبه ی مهربونی و مداراسر میبری!!!

دنبال لذت های حقیقی و عمیقم،   لذت های آنی مثل خاروندنه، یه لحظه و بعدم هیچ اثری نمیمونه...