2777
2789

دردم طوریه که نمیتونم تکون بخورم از یه قسمت هم چرک میاد خیلیییییی کوچولو...ولی دردم زیاده ...کسی تجربه ای داره؟دکترم برای چندروز دیگه بهم وقت داده...سونوی شکم و لگن روز هفتم رفتم ولی مشکلی نبود 

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان دعا کنید سر جنینم بیاد پایین طبیعی زایمان کنم از دردای بعد سزارین میترسم🙁

7 اسفند ۹۸ بیبی چک مثبت شد هنوزم باورم نمیشه تو اومدی تو دلم کنجد مامان😍۳۱ فروردین ۹۹ صدای قلب گنجشکیتو شنیدم😍۲۷ اردیبهشت ۹۹ فهمیدم که قراره یه عاقا پسر وارد زندگیمون بشه😍👶من و باباییت عاشقتیم😍برا سلامتی نینیم یه صلوات میفرستی؟🤲🙏۲۲/۷/۹۹ ساعت ۱۰:۲۸پسرم زمینی شدنت مبارک😍❤
دوستان دعا کنید سر جنینم بیاد پایین طبیعی زایمان کنم از دردای بعد سزارین میترسم🙁

انشاالله اگه توان طبیعی دارین حتما طبیعی زایمان کنید من از طبیعی وحشت داشتم سزارین شدم برای باردوم ولی ایندفعه مردمو زنده شدم با اینکه اولیم عالی بود

هر کدوم مکافات خودشو داره 

ان شاالله هر چی خیره همون بشه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
سزارین ک خوبه نترس

طبیعی میخوام🙁

7 اسفند ۹۸ بیبی چک مثبت شد هنوزم باورم نمیشه تو اومدی تو دلم کنجد مامان😍۳۱ فروردین ۹۹ صدای قلب گنجشکیتو شنیدم😍۲۷ اردیبهشت ۹۹ فهمیدم که قراره یه عاقا پسر وارد زندگیمون بشه😍👶من و باباییت عاشقتیم😍برا سلامتی نینیم یه صلوات میفرستی؟🤲🙏۲۲/۷/۹۹ ساعت ۱۰:۲۸پسرم زمینی شدنت مبارک😍❤
چرکش چطوری مثل جوش صورت ک چچ ک داره یا بیشتره و شل و زرده

زیاد نیست که بریزه فقط روی یکی از بخیه ها حالت اب مانند داره کوچولووو

انشاالله اگه توان طبیعی دارین حتما طبیعی زایمان کنید من از طبیعی وحشت داشتم سزارین شدم برای باردوم و ...

منم دوبار سزارین شدم

داروهاتونو به موقع استفاده کردین؟

بخیه ها کشیدنی بود یا جذبی

برا من کشیدنی بودن دکتر‌میگفت احتمال عفونت تو جذبی ها بیشتره

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
انشاالله اگه توان طبیعی دارین حتما طبیعی زایمان کنید من از طبیعی وحشت داشتم سزارین شدم برای باردوم و ...

دعا کن جنینم برگرده پایین سفالیک بشه سرش بالاس🙁

هر کدوم مکافات خودشو داره  ان شاالله هر چی خیره همون بشه

انشالله