2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 57 پست

دوستان ممنون از همه بابت راهنماییتون. البته روز تولد پسرم استاتوس تولدشو گذاشته بودم( تولدشو خیلی خودمونی گرفتیم ) استاتوس واتزاپ را ریپلای کرده بود ای جانم عمه جان. وخودشم تو استاتوسش عکس پسر منو گذاشته بود و نوشته بود تولدت مبارک عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدام برخورد؟

همیت که برای بچت کادو خریده معلوم ادم بدی نیست وگرنه اگه تو رو ادم خساب نمیکرد بچتم روی خودت حساب میکرد

البته که بهترین قاصی خداست هیج کسم بدیش بی جواب نمیمونه 

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

نه متاسفانه

خب یه عکسی ازش بگیر که با دستش قلب درست کرده یا داره بوس میفرسته.بعد زیرش بنویس عمه جون مرسی بابت کادوت بعد عکسه رو با گوشی خودت یا شوهرت بفرست

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap
همیت که برای بچت کادو خریده معلوم ادم بدی نیست وگرنه اگه تو رو ادم خساب نمیکرد بچتم روی خودت حساب می ...

بله بچم را خیلی دوست داره اصلا حرفی توش نیست و خیلی هم قربون صدقه اش میره قبلا هم کارایی براش کرده ولی با من هم خیلی بد کرده در کلیتش ادم بدی نیست ولی خواهر شوهر خوبیم نیست و از اولش خیلی خواهر شوهر بازی در اورده 

ب تو ک نگرفته ب بچه داداشش گرفته اون اگ ادم بود میاوردخونت پس ولش کن

البته تو این کرونایی و این یکساله هیچکی خونه کسی نرفته ما فقط با مادر شوهر رفت و آمد داریم اونم کم 

با گوشی شوهرت پیام تشکر بفرست خودت هم بخون جوابشو اگه غیبتت رو کرد قشنگ بشورش دوباره 😂

بهترین کاره ب نظرم😅👌

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️

مادرشوهرت باهات بد نشده ازینکه با دخترش قهری؟؟؟واینکه این چجور خاهر شوهر بدیه که با وجود قهری،برا بچت کادو گرفته اونم کادویی باین گرونی؟؟؟شوهرت دعوات نکرد که میبینی خاهرمو،چرا باهاش بدی واینا؟؟؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
با گوشی شوهرت پیام تشکر بفرست خودت هم بخون جوابشو اگه غیبتت رو کرد قشنگ بشورش دوباره 😂

😄😄😄😄ایده جالبی بود یادم باشه با گوشی شوهرم خواهراشو امتحان کنم

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫

استارتر من و شوهرمم با جاریم دوساله قهریم....ولی با شوهرش و بچه هاش خوبیم....

حالا چند روز پیش آش درست کرده بود به مناسبت بارداری بچه ی سومش(چندین سال بچه دارنشد الان افتاده رو غَلطَک😉مثل معجزه س سه تا پشت سر هم)

دنبال شمارم بوده دعوتم کنه... خاهرشوهر زنگید گفتم نمیرم .... برام آش فرستاد.... حالا موندم ظرف آش و با چ رویی خالی بفرستم

هرکس بَدِ ما به خلق گوید، ما دیده زِ او نمیخراشیم...ما خوبیِ او به خلق گوییم...(تا هر دو دروغ گفته باشیم😎)