2777
2789
عنوان

مدفوع نوزاد شش ماهه.. باتجربه ها کمک

9002 بازدید | 10 پست

سلام خانمای عزیز.. دخترم دو س روزه مدفوع ش بیشتر شده.. مثلا امروز از صبح هشت بار مدفوع داشته ک دوس بار ش خیلی خیلی مقدار ش کم بود.. ی باز خیلی آبکی بود و سایر دفعات مقدار مدفوع ش زیاد بود... نمی دونم چقدرش طبیعی هست 

من بخاطر وزش کم ش بهش سرلاک دادم امشب.. چند روز هم هست لعاب برنج  میخوره با نبات و اینکه برای دل درد ش هم گرایپ میکسچز میدم شبا تقریبا سه سی سی 

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 
اشکالی نداره اگر نوع پی پیش طبیعیه 

ی بار آبکی و انگار دونه دونه توش بود.. باقی دفعات مثل قبل بود... این موصوع ک چند بار مقدار مدفوع ش خیلی کم بود منو نگران کرد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه سی سی گریپ زیاده چه خبره؟در مورد نبات با دکترش مشورت کردی؟

چقدر بدم؟؟؟ 

نبات رو چند وقته بخاطر لعاب برنج بهش میدم.. نه دکتر نبردمش و چیزی هم گفتم.. چرا؟؟ 

چقدر بدم؟؟؟  نبات رو چند وقته بخاطر لعاب برنج بهش میدم.. نه دکتر نبردمش و چیزی هم گفتم.. چرا؟؟ ...

برا نوزاد شش ماهه یک قاشق مربا خوری در طول روز تا شش بار میتونی بدی نه اینکه سه سی سی یه جا

در مورد نبات هم تو نت بزن ببین اصلا میتونی به شش ماهه بدی عزیز هر چیزی رو که نمیشه به بچه داد

برا نوزاد شش ماهه یک قاشق مربا خوری در طول روز تا شش بار میتونی بدی نه اینکه سه سی سی یه جا در مورد ...

آخه گلم مگه هر قاشق مرباخوری دو سی سی نیست؟؟ 

نمی دونستم نباید ی دفعه بدم.. دوماهگی

هم هر شب بهش می دادم یک سی سی یجا 😓

نبات دادن مشکلی نداره من برای پسرم پرسیدم از دکتر...پسر من شش ماهش فرتی و سرلاک و الان سکپ شروع کردم..البته پزشکش گفت شزوف کروم..

مدفوع اگ۶ باز دیدی میاد ..حتما دکار ببر ما نمیدونیم که از چی شاید بع شرلاک حساسیت داره...

باز خیالت جمع بشه ببر دکتر به نظرم...

برای دلدرش عرق نعناع با اب جوش و نبات عالی ...

خداوندا چنین کن‌سرانجام‌کار