2777
2789

بخاطر عشق چشتون رو رو واقعیت ها نبینید بخدا پشیمونی میاره اخرش کنارعشق واقعیتا رو هم ببینید

بعداز هرسختی اسانی هست امیدوارم سختیای همه تموم شه و اسانی بیاد خدا وعده داده😍😍برای تموم شدن سختیای خودتون و خودم صلووووووووات😋😋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم کم منم به این نتیجه رسیدم پول مهمه  پول

عشق همه چیزنیس

بعداز هرسختی اسانی هست امیدوارم سختیای همه تموم شه و اسانی بیاد خدا وعده داده😍😍برای تموم شدن سختیای خودتون و خودم صلووووووووات😋😋

کاش بشه عاقلانه انتخاب کرد و عاشقانه زندگی کرد...

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.

من پول دارم اونم فراوووونننن ولی عشق ندارم 

کاش با عشقم ازدواج کرده بودم و الان جای شما بودم ای کااااشششش

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

چرا خب؟

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند
دوراهی عقل و عشق یجوریه ک هرکدوم و انتخاب کنی بعدا حسرت اون یکی و میخوری و شرمندش میشی

شرمنذه خودت میشی دراخر😔😔