2777
2789
عنوان

با عشقم بهم زدم حالم خیلی بده😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 35 پست
ببین شما الا سنتون کم بود کلا سن خودت برا ازدواج کمه باید چندسالی صبر کنی اگه دوسش داشتی همچنان صبر ...

من‌نمیدونم خانواده ام قبول میکنن یا نه چون سطح خانواده هامون یکسان نیست 

اون جوری بعد چند سال داغون میشدیم دوسم داره خیلی دوسم داره ولی من میترسم احساسش از روی سن کم باشه و من خودمم آمادگی ازدواج ندارم اصلا کسی نیستم که یکی دیگه بتونه بهم تکیه کنه من خودم تکیه گاه میخوام😭

🙃 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌نمیدونم خانواده ام قبول میکنن یا نه چون سطح خانواده هامون یکسان نیست  اون جوری بعد چند سال ...

نمیدونم چی بگم از اول عزیزم وارد زندگی کسی نشو وقول موندن نده که وابستگی پیش بیاد چون خودم به شخصه باعث ضدبه یکی شدم که هیچوقت منو نمیبخشه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
نمیدونم چی بگم از اول عزیزم وارد زندگی کسی نشو وقول موندن نده که وابستگی پیش بیاد چون خودم به شخصه ب ...

درست میگین ولی من از اول با تمام احساس پاکم وارد رابطه شدم واقعا دوسش داشتم ولی رفتار هایی دیدم که باعث شد بفهمم بچه ی پاکیه اما خیلی مونده یه تکیه گاه بشه  

🙃 
درست میگین ولی من از اول با تمام احساس پاکم وارد رابطه شدم واقعا دوسش داشتم ولی رفتار هایی دیدم که ب ...

چون هر دوتون سنتون کمه و اگه همو دوس دارین باید صبر کنین و فعلا فقط درس بخونین

چون هر دوتون سنتون کمه و اگه همو دوس دارین باید صبر کنین و فعلا فقط درس بخونین

همین دیگه 

چجوری آدم توی رابطه باشه و ۶ دنگ درس بخونه اونم درس به این سختی؟؟ فقط کاش من و ببخشه یکسال چیزی نیست ولی اگه من ۳۱ بودم اون ۳۰ اینجوری حس میکنم من همش باید با خودم بجنگم که پیر نشم یا یه جوری رفتار نکنم اون فک کنه من بزرگترم

🙃 
همین دیگه  چجوری آدم توی رابطه باشه و ۶ دنگ درس بخونه اونم درس به این سختی؟؟ فقط کاش من و ببخش ...

نه عزیزم از بابت سن مطمئن باش یکسال چیزی نیس واقعا و مردا سنشون بالاتر میره پخته تر میشن. حتی شده یکی چند سال هم کوچیکتره اما درکش زیاده و بهتر ادم میشناسه. حالا اگه بودنش باعث میشد نتونی پیشرفت کنی رو نمیدونم ولی خوب اگه همو دوس داشته باشین این خودش یه انگیزس حالا ببین چی میسه خودش تلاشی برا برگشت میکنخ یانه

میترسم  اونم میتونه غلبه کنه؟؟

از چی؟از آهش؟

هرکس نظری داره.نظر من اینه که هرکسی مسئول سرنوشت خودشه.اگر نتونی راه درستو انتخاب کنی و بخاطر احساسات دیگران از ساختن آینده ت صرف نظر کنی اونوقت به خودت خیانت کردی و مدیون خودت میشی.

منم یه روز جات بودم.مجبور شدم بین احساساتمون و عقل یکی رو انتخاب کنم و به فکر آینده باشم و عاقلانه تصمیم بگیرم‌.الان ۳۰ سالمه و از تصمیمی که گرفتم پشیمون نیستم.اون تکیه گاه خوبی برای من نبود.

حالا من نمیدونم طرف شما چه جوریه.میشه روش حساب کرد یانه.فردا بعداز گذشت سالها که شرایط ازدواج پیدا کرد رو حرفش میمونه یا نه.تازه داری میگی سطح خانواده ها یکسان نیست.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
نه عزیزم از بابت سن مطمئن باش یکسال چیزی نیس واقعا و مردا سنشون بالاتر میره پخته تر میشن. حتی شده یک ...

خودم دوست دارم فراموشم کنه چون نه خدا و نه بابام هیچ کدوم راضی نیستن ما چند سال اینجوری رابطه داشته باشیم البته فقط چت میکنیم الان و اینکه ما چند سال پای هم باشیم و نشه فرصت هامون و از دست ندادیم؟؟

و خب خودمم هنوز اصلا آماده ی ازدواج نیستم ...

سپردم به خدا اگه واقعا قسمت هم باشیم بعد چند سال خودش برمیگرده اگه واقعا عشق باشه

🙃 
از چی؟از آهش؟ هرکس نظری داره.نظر من اینه که هرکسی مسئول سرنوشت خودشه.اگر نتونی راه درستو انتخاب کنی ...

وای اره به خدا حرف دل من و زدین فقط من از آهش میترسم😭😭😭😭

من بین عشق و عقل عقلم و انتخاب کردم چون میدونم اینجوری به نفع اونم هست😭😭 اگه من با دلسوزی تو این رابطه بمونم بدون عشق بازم بهش خیانت کردم نه؟؟

🙃 
خودم دوست دارم فراموشم کنه چون نه خدا و نه بابام هیچ کدوم راضی نیستن ما چند سال اینجوری رابطه داشته ...

چی بگم والا عزیزم اگه فک میکنی تصمیم درست گرفتی که دیگه ناراحت نباش و بسپار به خدا و ببین چی پیش میاد

از چی؟از آهش؟ هرکس نظری داره.نظر من اینه که هرکسی مسئول سرنوشت خودشه.اگر نتونی راه درستو انتخاب کنی ...

نه سطح خانواده ما بالاتره 😔 اصلا از این میترسم در آینده با هر حرف من فک کنه من سرش منتی چیزی میذارم😭 ولی چون یکسال بزرگترم باید کوتاه بیام😢

🙃