یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
صددفعه گفتم روز خواستگاری چشمتو باز میکردی کسی دنبالت نیومده بود ولی وقتی دلی بشکنه هیچ وقت درست نمیشه فقط نمیدونم این همه بزرگی داره خدا چرا یکم منو خوشگلتر و سفیدتر و قدبلندتر نکرد حالا ازاین میسوزم که خواهراش ببینی چی هستن یعنی ......چی بگم والا
من دیشب عروسم رفته بود خونمون دوش بگیره شلوارمو دادم بپوشه میگه وای مامان چقدر برا من کوتاه یا چادرم بدم سرش کنه میگه باید بندازم رو دوشم خیلی کوتاه خب چکار کنم هر کی یه جوره حرص میخورم روم نمیشه بگم ناراحت میشم
به من زنداداشم گفت سیاه. ازش متنفرم. بخدا سبزه هستم ولی ن اونجوری ک اون میگه اونم جلو جاریام گفت. خی ...
زندگی پس از زندگی رو نگاه کن برنامه تلوبیون نصب کن بزن سرچ میاد این دنیا درمقابل اون دنیا خوابه ی چرت کوتاه بعد از ظهر بعد آدم آروم میشه به منم اینقدر زخم زبون زدن میفهمم