2777
2789
عنوان

بابام به حرفم گوش نمیکنه

1851 بازدید | 4 پست

۵ سال پیش برام ماشین خرید ۱۰۰ میلیون الان همون ماشین شده ۶۰۰ میلیون من میگم اون ماشین الان بدردم نمیخوره هزینش زیاد شده یک تصادف بکنم باید بشینم گریه کنم اون موقعیم که این ماشین و خریدیم انقدر قیمت نداشت من میگم ماشینمو بفروشم یکخورده پس اندازم دارم یخورده هم بابام بهم قرض بده میرم یک خونه تو منطقه ۱۰ تهران میخرم که قیمتش مناسبه خونه رو رهن و اجاره میدم از رهنش بابا قرضتو میدم الان خونه آینده داره میگه نه خونه میخوای چیکار لازم نکرده تو خونه نیاز نداری 

ما منطقه ۱۴ هستیم یه خونه ۵۰ متری شده یک میلیارد و ۱۰۰ تازه قیمت کرفتیم!تازه تو یه محله ی سطح پایین اصلا ارزشش و نداره.همون ماشین بهتره‌.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

چندسالتع

عزیزم عشق و حال کن

فردا پس فردا میخوای ازدواج کنی شوهرت خونه واست نمیخره میگه تو ک خونه داری بریم خونه ی تو بشینیم

شوهرت بی بند و بار میشه

بیخیال بابا

❤❤❤❤❤❤ترک قیزلارین سالیقینا❤❤❤❤❤❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالتع عزیزم عشق و حال کن فردا پس فردا میخوای ازدواج کنی شوهرت خونه واست نمیخره میگه تو ک خونه د ...

۲۳ نه اونو اصلا نشون نمیدم فقط یک پشتوانه دلم میخواد برای خودم داشته باشم

ما منطقه ۱۴ هستیم یه خونه ۵۰ متری شده یک میلیارد و ۱۰۰ تازه قیمت کرفتیم!تازه تو یه محله ی سطح پایین ...

عزیزم اون ماشینو اگه کسی بهم بزنه یا من به کسی بزنم باید بشینم گریه کنم که نصفه ماشینم رفت