2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با برادرم افتضاح(نه از اون مدلا ک برادره تعصبی الکی ...)کلا هرروز باهم الکی دعوا داریم و دلیلشم ایناست:چرا دمپایی دستشویی خیسه چرا لیوان اب سر اپنه چرا اینجوری نشستی😐😐👌👌👌ولی رابطم با بابام😍😍😍😍😍😍الهی فداش بشم شیرینمو واسم حکم فرهادو داره😍😍😍😍😍😍😍😍😍

زندگی،اعتقادات،عقاید،نوع پوشش،دین هرکس به خودش مربوطه و تا زمانی که به ما اسیبی نمیرسونه و اون رو به ما تحمیل نمیکنه راجبش حق اظهار نظر نداریم . 

من بخاطر این مشکلات خانوادگی زود ازدواج کردم و الانم راضی نیستم بیشتر از سه چهار ساعت خونه پدرم باشم

چون زود دعوا میشه

خدایا همه رو به خواسته ای که الان داره ازقلبشون میگذره برسون🙏الهی امین😃

اقا من اشتباهی خوندم رابطتون با پدر و برادرتون چطوره😄😄😄

خیلی باهم خوبن به شدت صمیمی هستن 

زندگی،اعتقادات،عقاید،نوع پوشش،دین هرکس به خودش مربوطه و تا زمانی که به ما اسیبی نمیرسونه و اون رو به ما تحمیل نمیکنه راجبش حق اظهار نظر نداریم . 
خدا برات حفظش کنه عزیزم

مرسی💙💙💙💙

با پدرم خیلی منطقی  میشینیم بحث فلسفی علمی میکنیم😄😄

داداشم کوچیکه ولی خیلی وابسته ایم به هم

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند