2777
2789

بچه ها من از روز ۲۱ پریودم لکه دارم دو سه روز وسطاش نداشتم تا امروز که موعدمه و امروز چون موعودمه ۳ یا ۴ قطره شده ولی روزای عادی یکبار تست زدم باردارم ینی هر کی لگه داره سقط میکنه?

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم منم لکه داشتم شیاف پروژسترون استفاده کردم الانم دخترم ۵ سالشه😊😍

اخه من هنوز زودمه ۴ هفتس فک کنم تا قلب تشکیل نشه شیاف نمیدن بعد لکه بینی شما چقد طول کشید کمر دردم داشتید?

اخه من هنوز زودمه ۴ هفتس فک کنم تا قلب تشکیل نشه شیاف نمیدن بعد لکه بینی شما چقد طول کشید کمر دردم د ...

استراحت مطلق باش دسشویی فرنگی استفاده کن گرمیجات اصلا نخور  .ولی دکتر بری بهتره 

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 
تجربه داشتی گلم من خیلی میترسم کم مونده گریه کنم نزدیک موعدم بیشتر شد

من دو روز قبل موعد تا یک هفته بعدش لک داشتم و قطع شد ونمیدونستم باردارم نگران نباش انشالله قطع میشه برو دکتر ک بهت امپول بده و استراحت کن 

جز بی حوصلگی هیچی نمونده واسم...
گرمیجات مثل چی ?

غذا وچیزایی ک طبعشون گرمه مث فلفل وادویه جات بزن تو اینترنت لیست غذاهایی ک طبع گرم دارن بخون سعی کن نخوری اونارو ‌

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 
اخه من هنوز زودمه ۴ هفتس فک کنم تا قلب تشکیل نشه شیاف نمیدن بعد لکه بینی شما چقد طول کشید کمر دردم د ...

منم از یک هفته به موعدم لکه بینی داشتم، هنوز بیبی جواب نمیداد، بعد که بیبی مثبت شد رفتم دکتر شیاف داد 

ولی یه بار دیگه باردار شدم ، بازم همونجوری بودم ولی چون دفعه قبل به خیر گذشته بود نرفتم و دکتر و متاسفانه سقط کردم

زود تر برو دکتر و شیاف استفاده کن که بعدا از تنبلیت پشیمون نشی

دردا طبیعیه نترس هفته ها اول درد داری ولی بازم میگم حتمااا بری دکترهاااا شیاف نه ولی امپول پروژسترون میده منم نوشته برام هفتگی میزنم

جز بی حوصلگی هیچی نمونده واسم...
دردا طبیعیه نترس هفته ها اول درد داری ولی بازم میگم حتمااا بری دکترهاااا شیاف نه ولی امپول پروژسترون ...

میدونم اخه حتما فردا برم ازمایش ببینم چه خبره فعلا فقط بی بی چک زدم