2777
2789

مثلا خودم اول میگم 

من فوتبالیستارو واقعا دوست داشتم😂

پسر شجاع هم خوب بود🐿🤩

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگ میگ  سفیدبرفی  عموپورنگم نگا میکردم😂😂

میگ میگ همیشه اعصابمو خورد میکرد😂

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
سندباد وپینوکیو

پیتوکیو رو هستم

سفيد برفي

سيندرلا

زيباي خفته

....

همشونننن ..زيادن😂

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-
منکه هنوزم عاشق کارتونم با پسرم میشینیم میبینیم 

دقیقا 

هرموقع برا بچم باب اسفنجی یا تامو جری میذارم خودم اول از همه خوراکی میارم میشینم باهاش میخورم😂

آنت و دنی و لوسین... اسمشو یادم نیست

باخانمان که اسم دختره پرین بود

سفید برفی

انه شرلی

بستنیا و خاله بهار

بل و سباستین

خاله قورباغه

خونه مادربزرگه

الستون و ولستون

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی