2777
2789

این ک قراره چقدر قسط بدی و اجارت چقدره بی تاثیر نیست

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه نیم اجاره سیصدتومن هم قسط

به هیچ عنوان نمیشه

بدون در نظر گرفتن قسط و اجاره و فقط برای خرج کردن توی تهران حداقل باید ۶ تومن پول باشه... حداااقل

توی تهران به نظرم با ماهی زیر ۱۰ تومن نمیشه زندگی کرد. میشه ها ولی دیگه اسمش زندگی نیست

به هیچ عنوان نمیشه بدون در نظر گرفتن قسط و اجاره و فقط برای خرج کردن توی تهران حداقل باید ۶ تومن پو ...

ن عزیزم بچه نداریم تازه میخوایم زندگی شروع کنیم کارشوهرم ثابت نیس من همینطوری گفتم پنج میلیون بعضی وقتابیشترازپونزده درمیاره بعضی وقتاهم کمترازاون مثلاپنج حقوق بگیرنیس

خستم ازاین دنیای کثیف
ن عزیزم بچه نداریم تازه میخوایم زندگی شروع کنیم کارشوهرم ثابت نیس من همینطوری گفتم پنج میلیون بعضی و ...

با ۱۵ تومن میشه

ولی با ۵ تومن نه. شاید بتونین یه جوری مدیریت کنین که اون ماهایی که درآمد کمه از درآمد ماهای قبل استفاده کنین