2777
2789
اصلا به درد نمیخوره الکی الکی منو داشت می فرستاد اتاق عمل 🤬🤬🤬🤬

عزیزم میشه توضیح بدی دربارش چی شد؟لطف میکنی من ۲ هفته دیگه زایمانمه پیش ایشون میرم ویزیت خیلی استرس دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه توضیح بدی دربارش چی شد؟لطف میکنی من ۲ هفته دیگه زایمانمه پیش ایشون میرم ویزیت خیلی استرس ...

من عکس رنگی گرفتم بهم گفتن فیبرم دارم و سرطان بعد دکتری که تو مطب پیشش میرفتم برام ام ار ای نوشت منم انجام دادم و تو بیمارستان از دکتر بزرگ زاده نوبت گرفتم تو ام ار ای هیچکدوم و نشون نداده بود ولی ایشون اسرار که باید یه سونو انجام بدی و سی تی اسکن که بدی برای عمل فیبرم رفتم سونو واژینال دکتر خود بیمارستان گفت اصلا فیبرم نداری وقتی رفتم پیش دکتر گفتم که تو سونو چیزی مشخص نیست بازم گفت که نه من سونو رو قبول ندارم عکس رنگی دقیق هست و تاریخ عمل داد و منم رفتم خونه و پیش دکتر خودم که گفت خداروشکر نه فیبرم داری نه سرطان  فقط یه کیست کوچیک تو دهانه رحمت هست که اونم اصلا چیز مهمی نیست 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗

سلام دکتر شبنم بزرگ زاده خانم خیلی خوب و هربونی هستن پیش ایشون همل لابیاپلاستی و تنگ کردن واژن انجام دادم کارشون حرف نداره و از نظر زیبایی خیلیی واژنم تغییر کردم ازاینجا دستشونو میبوسم و خیلی تشکر میکنم فوق العاده خانم مهربون و خوش برخورد و کارشون درسته تا آخرین لحظه پیگیر مریضشون هستن حتما بهتون پیشنهاد میکنم  ایشون رو انالله تو کارشون موفق باشند..

من هم پیش دکتر بزرگ زاده سزارین انجام دادم تابستون توی بیمارستان انصاری و بنظرم یکی از با سواد ترین پزشک های زنان هستن که من تا حالا دیدم. قبل ایشون پیش یک متخصص دیگه میرفتم که همزمان 2 بیمار رو داخل میبردن و اصلا خودش هم متوجه نبود چی میگه. ولی  دکتر بزرگ زاده واقعا وقت میزاشتن برام و عملشون هم عالی بود و فوق العاده.

من که به شخصه و به جرات میگم بهترین وخوش اخلاق ترین و باتجربه ترین متخصص زنان  هستند

و درحرفه خودشون بینظیرند

و من خیلی زود تونستم راه بیفتم و برگردم ب روال عادی

بااینکه عملم هم سخت و هم زیاد بود خداروشکر میکنم که بهترین دکترا انتخاب کردم ❤❤

من عکس رنگی گرفتم بهم گفتن فیبرم دارم و سرطان بعد دکتری که تو مطب پیشش میرفتم برام ام ار ای نوشت منم ...

اصلا اینطور نیست ایشون بسیار متعد و کار بلد هستن،برای خود من ک اینطور بوده،خودم پیششون برای بررسی های تخمدان و رحم و قرار دادن ای یو دی رفتم و دقیقا اون کاری ک به صلاحم بود و برام بهتر بود رو انجام دادن،ما خانوادگی پیش ایشون میریم

من تازه پیش خانوم دکتر بزرگ زاده زایمان کردم  بچه اول من بود خیلی هم راضی بودم زایمانمم اختیاری بودش و خانوم دکتر هیچ پشت میزی هم ازم.نگرفته واقعا کارش حرف نداره خاهرمم 1سالی میشه پیش  خانوم  دکتر بزرگ زاده زایمان کرده اونم بچه اولش بود زایمانشم اختیاری بودش از اونم اصن پشت میزی نگرفته ما ک واقعا از خانوم دکتر بزرگ زاده راضی بودیم ♥♥

اصلا اینطور نیست ایشون بسیار متعد و کار بلد هستن،برای خود من ک اینطور بوده،خودم پیششون برای بررسی ها ...

برای من تشخیص اشتباه داد نه سرطانی در کار بود و نه فیبرمی خداروشکر 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
برای من تشخیص اشتباه داد نه سرطانی در کار بود و نه فیبرمی خداروشکر 

خدا رو شکر که مشکلی نبوده عزیزم

ولی گاهی بهتره پزشک بدترین شرایط رو در نظر بگیره و بررسی هاشون رو کامل بکنن تا خیالشون راحت بشه. ایشون هم حتما به همین دلیل بررسی های بیشتری ازتون خواستن. باز هم خدا رو شکر که الان حالتون خوبه   . انشاالله همیشه سلامت باشین

ولی من خودم هم پیش خانم دکتر بزرگ زاده میرم چند ساله و خیلی هم راضی هستم و 2 بار هم پیششون سزارین شدم و بعد از خدا جونم رو مدیون ایشون هستم. چون سر بچه دومم حالم خیلی بد بود و اورژانسی که رفتم بیمارستان، دکترها میترسیدن عملم کنن و میگفتن باید اعزام بشی ولی زنگ زدم و دکتر بزرگ زاده به بهترین شکل سزارین کردن و حتی رحمم رو که میگفتن باید بعد از سزارین خارج کنن بقیه دکترها، دکتر بزرگ زاده برام حفظ کرد و بعد عمل هم زود سر پا شدم. بنظرم خیلی تو کارشون حرفه ای هستن و با سواد

در هر صورت باز هم خدا رو شکر که مشکلتون حل شده