2777
2789
الان ک قیمتا سر به فلک زده.میخوای بگیری رد می نوت هشت بگیر .الان حدودا پنج و نیم شده فک کنم .تا برج ...

فدات مرسی😍😍

چشام سگ داره...ولی از این گوگولی پاکوتاهاست بلد نیست پاچه بگیره🤗🤗
الان ک قیمتا سر به فلک زده.میخوای بگیری رد می نوت هشت بگیر .الان حدودا پنج و نیم شده فک کنم .تا برج ...

5300

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشم میگه سامسونگ A21s بخر کلااا از مدل آ بخر خوبه شیایومی چینیه خوب نیس

سامسونگ ک حرف ندارع

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

عالیه 

من قبل شیائومی سامسونگ داشتم سر یه سال افتاد از دستم صفحش شکست خودشو یه تومن خریده بودم که شده بود سه تومن مجبور شدم یه تومن بدم صفحشو عوض کنم دوباره به شش ماه نکشیده افتاد زمین و صفحش شکست که گذاشتمش کنار و شیائومی خریدم الان نزدیک هشت نه ماهه دارم راضیم 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
داداشم میگه سامسونگ A21s بخر کلااا از مدل آ بخر خوبه شیایومی چینیه خوب نیس

ببخشیدا ببخشیدا ولی جهت اطلاع الان همه گوشیا ساخت چین هستن  

😍دختر چشــم رنگی مامانی ، برا اومدنت لحظه شماری میکنیم عشــق دلم😍
اصلااا موندم چه مدل بگیرم هر کی یه چیزی میگه

منم یک ماه قبل نمیتونستم انتخاب کنم . فروشنده هم از شیائومی خیلی تعریف میکرد ولی منم نتونستم اعتماد کنم . آخر با کلی تحقیق A71 خریدم و الان خیلی راضیم . قبلشم A50 داشتم اونم خیلی خوب بود . 

همسر منم سامسونگ داشت ، اردیبهشت شیائومی ردمی8 گرفت . عالیه عالی 

البته ما حدود قیمت سه ، سه و نیم میخواستیم ، بین سامسونگ و شیائومی ، این رو پیشنهاد دادن و خیلی همسرم راضیه 

فکر کنم الان پنج شده ، نمی دونما فکر کنم