2777
2789
عنوان

خانم های مطلقه، لطفا راهنمایی کنید

153 بازدید | 11 پست

سلام دوستان، اگ کسی از شما طلاق گرفته یا از دوستان نزدیک و یا خانوادتون، طلاق گرفتن لطفا نظرتون رو بگید و بهم کمک کنید:

_بعد از جدایی پشیمون نشدید؟

_وضعیت روحی و زندگیتون، بعد از جدایی بهتر از زمان متعهلیتون شد یا بدتر؟(اگ اشکال نداره یکم توضیح بدین)

_بعد از جدایی چجوری زندگی کردین؟(منظورم کارهای روزمره هست، و سرگرمیا و پول و...)

_بعد از جدایی زندگیتون چ فرقی کرد، نصبت ب زمانی ک هنوز ازدواج نکرده بودین؟

_رفتار بقیه( دوستان، خانواده، اقوام، حتی غریبه ها وقتی میفهمدن مطلقه هستین) باهاتون چجوری بود؟

_نصیحتی، حرفی، سخنی، کلا هرچی ک فک میکنید میتونه بهم کمک کنه تو بهتر تصمیم گرفتنم💗

من جدا شدم با یه بچه دو سه ماه اول سخت بود چون درگیر دادگاه بودم ولی بعدش نه دارم با خونوادم زندگی میکنم نه هیچکس باهام برخورد بدی نکرد منم از هیچکس مخفی نکردم هر کی گفت خونه مامانتی  چرا گفتم جا شدم حتی مامانم میگفت نگو به کسی من میگفتم عیب نیست که ،از لحاظ مالی هم چون قبلا کار میکردم بیمم میگیرم تو خونم شروع به کار کردم هنری و درامد دارم اصلا ناراحت نیستم حتی یه درصد انگار تازه معنی زن بودن فهمیدم کلی شادم 

تو هم به بعدش فکر نکن به این فکر کن که اگه واقعا طرفت آدم نبست وقتت تلف نکن زود اقدام کن به حرفای هیچکس توجه نکن از هیچی نترس واقعا خدا خودش کمک میکنه من وکیلم بهم گفت تو با این مرد عوضی که شوهرت چند سال طول میکشه جدا بشی اما فقط دو ماه طول کشید خودش اومد رضایت داد البته من همه چیزم بخشیدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.