2777
2789

ما تازه یکی از نزدیکانمون رو از دست دادم مجبور بودیم بریم بهشون سر بزنیم چون نمی تونست از بچش نگهداری کنه ما بردیم خونه خودمون. اینم یه اشتباه دیگه ولی زنگ زدیم اومدن ازش تست گرفتن مثبت بود بعد 23 روز تست  دختر 8 ساله مثبت بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه منم همچین موردی پیش اومده یکی از بستگانمون چند روز پیش دیدیم حالا از همون روز مریض شده هر روز علائم کروناش شدید تر میشه فردا قراره بره تست بده خدا کنه کرونا نباشه بچه یک ساله دارم دعا کنید😭😭

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...
عزیزم من همسرم از بیمارستان مرخص شد اومد خونه کامل رعایت کردیم جای خوابش، ظروف و جدا کردم تو اتاقش م ...

همسرت از چه کسی گرفته دوره نهفتگیش قابل انتقاله خداروشکر که تو اون دوره نگرفتی

مامان من دو ماه پبش کرونا داشت دو هفته ازش نگهداری کردم ولی من نگرفتم .ولی متاسفانه دیشب کرونا گرفتم

چطوری و از چه کسی گرفتی؟الان حالت چطوره؟

اصلا هیچی کاملا سالم 23 روز پیش فقط یه تبه ساده کرد بعد خوب شد پدرش فوت شو متاسفانه

دکتر احمق گفته بوده کرونا رو رد کرده مادره بنده خدا فک کرده سالمه می خواسته تو جو ناراحتی بچش نباشه ولی ما ازش تست گرفتیم که اگه نداشته باشه تا چند هفته نگهش داریم ولی متاسفانه مثبت بود