ما تازه یکی از نزدیکانمون رو از دست دادم مجبور بودیم بریم بهشون سر بزنیم چون نمی تونست از بچش نگهداری کنه ما بردیم خونه خودمون. اینم یه اشتباه دیگه ولی زنگ زدیم اومدن ازش تست گرفتن مثبت بود بعد 23 روز تست دختر 8 ساله مثبت بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واسه منم همچین موردی پیش اومده یکی از بستگانمون چند روز پیش دیدیم حالا از همون روز مریض شده هر روز علائم کروناش شدید تر میشه فردا قراره بره تست بده خدا کنه کرونا نباشه بچه یک ساله دارم دعا کنید😭😭
اصلا هیچی کاملا سالم 23 روز پیش فقط یه تبه ساده کرد بعد خوب شد پدرش فوت شو متاسفانه
دکتر احمق گفته بوده کرونا رو رد کرده مادره بنده خدا فک کرده سالمه می خواسته تو جو ناراحتی بچش نباشه ولی ما ازش تست گرفتیم که اگه نداشته باشه تا چند هفته نگهش داریم ولی متاسفانه مثبت بود