2777
2789
زندگی حسادت برانگیزی خواهی داشت اما خب فراز و نشیب هایی هم دارید اما خب هر دو در ارتباط با خلتواده و ...

ببین دارم بهت ایمان میارم بخدا 

اگه اینم بگی بیست تا صلوات برات میفرستم 

شوهرم همیشه بهم وفادار میمونه؟ چون خیلی دوسش دارم

اگر چیزی تو زندگیت نداری..چون درخواست نکردی🌱 وزن اولیه ام ۶۸🌵وزن الانم ۶۵ و وزن هدفم ۵۲🥰🥰🥰تا ۳۰اذر ۵۲کیلو شدم😍😍🤩🤩🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش می کنم گلم 🌺 

خواهشا جواب منم بده

امسال دندو و دارو پزشکی میارم؟؟؟ازاد پردیس یا ملی؟؟؟دور یا نزدیک؟؟/

همین الان از ته دلتون برام دعا کنین به ارزوم برسم اگه میشه یک صلوات مهمونم کنید            ممنونم  من درتاریخ 9/9/99دانشجوی دکترای عمومی هستم خداجونم ممنونم بابت این همه لطف   
نظری روی زمان اعلام نتایج ندارین؟؟؟؟؟؟؟  اینجا که گفتین دومین رشته انتخابی پس یعنی رتبم خوب می ...

24 ساعت آینده معلوم میشه 

شما مزد شب بیداری هاتون رو می گیرید 

فقط شیرینی ما یادتون نره 

نه افزایش قیمت زیادی پیدا می کنه پول کم میارید  پسر

راستی با توجه به تیکرم جنسیت رو  گفتین؟  چون حسم میگه بچم پسره ولی سونو گفته دختر☺️ واسه همین تیکرم آبیه

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره
بعد اون دیگه بهت خیانت نکرده خیالت راحت خیلی ام دوستت داره اما مدام وقتی عصبانی میشی داری با تیکه و ...

بخدا خیلی باهاش خوبم و قریون صدقش میرم خب اون اولش ک بهم خیانت کرد برام سنگین بود خیلی دعوا میکردم باهاش تا آروم شدم اما یوقتایی ک یادش میفتم خیلی حالم بد میشه میگم نکنه بازم بهش فکر میکنه یا میبینتش یا با یکی دیگه باشه در صورتی ک باز از طرفی میدونم خیانت نمیکنه و واقعا پشیمون شده بود میگفت نمیدونم چرا خر شدم نفهمیدم دارم چیکار میکنم و خدا خواست من خییییلی زود فهمیدم

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
24 ساعت آینده معلوم میشه  شما مزد شب بیداری هاتون رو می گیرید  فقط شیرینی ما یادتون نره& ...

میشه درمورد ازدواج منم بگی

از99/12/20تــــا 1400/7/1______الحمدلله، یَا رادَّ ما قدْ فاتَ : ای برگرداننده آنچه ازدست رفته،،   در آدمیعشقی ودردی وخارخاری وتقاضاییهست،که اگر صد هزار عالمملک او شودکه نیاساید،و آرام نیابد،این خلق بتفصیل درهرپیشه وصنعتی ومنصبی وتحصیل نجوم و طب وغرذلک میکنندو هیچ آرام نمیگیرند،زیرا آنچه مقصود است،بدست نیامده است،اخرمعشوق را دلآرام میگویند،یعنی که دل به او ارام گیرد،پس بغیر چون ارام وقرار گیرد،این جمله خوشیها ومقصودها چون نردبانیست،و چون پای نردبان جای اقامت و باش نیست ازبهر گذشتن است،خنک اورا که زودتر بیدار و واقف گردد تا راه دراز بر او کوته شودو دراین پایه های نردبان عمر خود راضایع نکند...