2777
2789
زندگیه نسبتا آرومی داری مادرشوهرت خیلی سیاست داره  شوهرت دوستت داره اما متاسفانه دهن بینه  ...

ممنون واقعا هم درست بود حست 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امکان اینکه قبول نشده باشین هست 

یعنی چی قبول نشده باشم؟؟؟یعنی قبلا قبول نشدم یا الان قبول نمیشم؟؟؟ اخه نتایج اولیه فقط رتبه است کاری به قبولی نداره

همین الان از ته دلتون برام دعا کنین به ارزوم برسم اگه میشه یک صلوات مهمونم کنید            ممنونم  من درتاریخ 9/9/99دانشجوی دکترای عمومی هستم خداجونم ممنونم بابت این همه لطف   
روانشناس میشید اما نه چندان موفق راه طولانی در پیش دارید  کم نه

شخصی که بهش فکر میکنم به من حسی داره؟

جلومیاد؟

جز پناه تو در پی چیز دیگری باشم ؟؟!!!!!                             

وای مو ب تنم سیخ شد 😯 آخه میدونی چرا؟ چون پارسال همین موقع ها ازش خیانت دیدم خیلی ابراز پشیمونی کر ...

بعد اون دیگه بهت خیانت نکرده خیالت راحت خیلی ام دوستت داره اما مدام وقتی عصبانی میشی داری با تیکه و کنایه خیانتشو بهش یاد اوری میکنی نکن این کارو دختر خوب نذار براش عادی شه این چیزا. زبونت واسه شوهرت خیلی تنده اما واسه بقیه کمتره. تا کسی پا رو دمت نذاره کاریش نداری ولی وای بحال اینکه با کسی لج کنی

به نظرت کی عروسی میکنم؟ چجوری زندگی خواهم داشت

زندگی حسادت برانگیزی خواهی داشت اما خب فراز و نشیب هایی هم دارید اما خب هر دو در ارتباط با خلتواده و مسائل زندگیتون خیلی محتاط رفتار خواهید کرد طوری که غیرمستقیم اطرافیان متوجه بشن نباید دخالت کنند مخصوصا همسرتون 

عزیزم تو چرا انقدر به شوهرت مشکوکی چرا انقدر گوشیشو چک میکنی باید روز تخمک گذاریتو پیدا کنی اقدام کن ...

خسیس نیستم واقعا 😢 خیلی ام ولخرجم اما چیرای دیگه رو واقعا درست گفتی خیلی حال ب حالی میشم منظور من اینه یه دلشوره و حس بدی میاد سراغم یهو منظور شمارو نمیدونم همینه یا ن 

ب شوهرمم ک گفتم چرا یکم شک دارم میترسم بازم فکرش پیش کسایی باشه ک باهاشون دوس بوده مجرد بوده یا با کسای دیگه 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️