2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید دو هفته دیگه 

میشه بگی کی نتایج کنکور میاد رتبم چند میشه/؟؟؟

همین الان از ته دلتون برام دعا کنین به ارزوم برسم اگه میشه یک صلوات مهمونم کنید            ممنونم  من درتاریخ 9/9/99دانشجوی دکترای عمومی هستم خداجونم ممنونم بابت این همه لطف   
شاید دو هفته دیگه 

عشقم جواب منم بده 

من روانشناس میشم؟

شوهرم چقد دوسم داره 

اگر چیزی تو زندگیت نداری..چون درخواست نکردی🌱 وزن اولیه ام ۶۸🌵وزن الانم ۶۵ و وزن هدفم ۵۲🥰🥰🥰تا ۳۰اذر ۵۲کیلو شدم😍😍🤩🤩🤩
زندگیه نسبتا آرومی داری مادرشوهرت خیلی سیاست داره  شوهرت دوستت داره اما متاسفانه دهن بینه  ...

بگو من چن سالگی ازدواج میکنم؟؟؟

مشخصاتش چیه؟؟کارش چیه؟؟ با هم خوبیم یا نه؟؟

دختر مغرور عاشق😉💝
توروخدا بگو حست راجب من و زندگیم چی میگه؟ شوهرم واقعا منو میخواد دلش با منه یا به خیانت میکنه و تو ف ...

عزیزم تو چرا انقدر به شوهرت مشکوکی چرا انقدر گوشیشو چک میکنی باید روز تخمک گذاریتو پیدا کنی اقدام کنی نه هر روزی که خودت بخوای.یخورده ام خسیس نباش. چرا انقدر حال به حالی تو خونه به تغذیت بیشتر برس سعی کن بری تفریح

بله  پدرتون ایشون رو نمیشناسن نه مسئله ای پیش نمیاد

ممنون عزیزم خوشحالم کردی بله پدرم نمیشناسش غریبه اس برات 5تا صلوات میفریتم بابت اینکه دلمو شاد کردی خداخیرت بده😊😘😘😘😘😘