2777
2789

بابووووگردام😐😐😐

خودم فکر میکنم ی چیز +۱۸هستش بخاطر اون گرد 😑😐

کسی معنیشو میدونه؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو کی‌گفته بهت😑😑

تو گروه دانشگامون ی پسره گفت

بخاطر همین خیلی تعجب کردم

آخه اگع بد بود ک تو گروه صد نفری هم کلاسیا نمیگفت

از ی طرفیم نمیتونم مثبت فک کنم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
گرده یعنی پهلو اصلا هم +۱۸ هم نیست  یعنی ای پدر پهلوهایم به درد آمد😂

مطمئنی؟

طرف کرمانیه میگم شاید ب لحجه اونا میحرفه

تو گروه دانشگامون ی پسره گفت بخاطر همین خیلی تعجب کردم آخه اگع بد بود ک تو گروه صد نفری هم کلاسیا ...

بهش بگو معنی این حرفتو متوجه نشدم

هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد ولی هر کسی که لیاقت انها  را داشته باشد هرگز تو را به گریه نخواهد انداخت!☺️
اینو کرمانیا معمولا می گن چون با لحجه اس خودم کرمونیم و موقعی که خیلی خندم می گیره می گم

عارع کرمانیه

مطمئنی؟ طرف کرمانیه میگم شاید ب لحجه اونا میحرفه

بله من خودم کرمانیم خودمم می گم اصلا هم بد نیست یعنی پهلوهام از بس خندیدم درد گرفت بابوووو گردام😂

میشه لطف کنید واسه امواتم صلوات بفرستین؟مرسی❤