2777
2789

این اتفاق واسه من نیفتاده...

رابطه بین این دو نفر جدیه و خانواده دختر میدونن...حالا دوست دختره با دوست پسر یا به قول خودشون نامزد دختره رابطه داره(تا رابطه جنسی پیش رفتن)

نظرتون راجب همچین ادمی چیه...چجور برخوردی باید باهاش بشه...ممنون میشم جواب بدید...بازم تکرار میکنم این اتفاق برای من نیفتاده عزیزای دلم((:

لطفا اگر با نظر من موافق نیستید، به صورت محترمانه بیان کنید((:بنده یک دهه هشتادی هستم،خوشحال میشم شعور من رو با رفتارم بسنجید نه سن و تاریخ تولدم!

اون نامزد مرد زندگی نیست و هول تشریف داره چطور دختره داره ادامه میده

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لجن البته بازم حیف لجنه

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
اون نامزد مرد زندگی نیست و هول تشریف داره چطور دختره داره ادامه میده

دختره خبر نداره حتی به ذهنشم نمیرسه کسی که دوست پسرش داره باهاش بهش خیانت میکنه دوست صمیمی خودشه

لطفا اگر با نظر من موافق نیستید، به صورت محترمانه بیان کنید((:بنده یک دهه هشتادی هستم،خوشحال میشم شعور من رو با رفتارم بسنجید نه سن و تاریخ تولدم!
ینی قراره باهام ازدواج کنن؟

اره

دختره خبر نداره حتی به ذهنشم نمیرسه کسی که دوست پسرش داره باهاش بهش خیانت میکنه دوست صمیمی خودشه

یه کاری کن بفهمه تا وقتی با یه بچه نفهمیده

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
من چند بار عنوان رو خوندم ولی باز نفهمیدم چی به چیه.  برام توضیح میدین ساده تر و زیر دیپلم 😜

فکر مثلا تو یه دوستی داری...حالا دوستت و نامزدت ریختن روهم

تو بهش بگو نجاتش بده از این جم تی وی

من در حدی نیستم که بخوام بگم بهش