2777
2789

لطفا برام دعا کنید تو رو خداااا دردم وحشتناکه.خیلی بی پناهم 

غرض رنجیدن ما بود از این دنیا که حاصل شد 😪

چرا درد داردی سونو برو 

تف تف تف                                                                                                                                                                                                               تف تو این زندگی فقط  داری میخونی دوتا تف هم شما بریز 🤮                                                                                                                                  عقدی بدبختم😭چیه خشکل بدبخت ندیدی؟؟ 🤬🤫🤐تیکر عروسیمه االبته اگه خدا بخادا😬👏                                                                  
چرا درد داردی سونو برو 

جمعس خراب بشه این بیمارستان سونو نداره .ازمایش خون دادم هر چی اب میخورم ادرارم نمباد که ازمایش بدم .سمت راسته .برام مسکن زده باز دردش قابل تحمل نیست .دو روزه هم خونریزی دارم خون تیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جمعس خراب بشه این بیمارستان سونو نداره .ازمایش خون دادم هر چی اب میخورم ادرارم نمباد که ازمایش بدم . ...

عزیزم خدا شفات بده به من حتما خبر حالتو بده نگراتم

تف تف تف                                                                                                                                                                                                               تف تو این زندگی فقط  داری میخونی دوتا تف هم شما بریز 🤮                                                                                                                                  عقدی بدبختم😭چیه خشکل بدبخت ندیدی؟؟ 🤬🤫🤐تیکر عروسیمه االبته اگه خدا بخادا😬👏                                                                  
عزیزم خدا شفات بده به من حتما خبر حالتو بده نگراتم

عزیز دلم مرسی که نگران بودی سنگ‌کلیه ۹ میلی توی حالبم گیر کرده .سونو دادم دلیل دردم اینه

عزیز دلم مرسی که نگران بودی سنگ‌کلیه ۹ میلی توی حالبم گیر کرده .سونو دادم دلیل دردم اینه

خداروشکر چیز خاصی نبود خوشحال شدم😍😘ان شاء الله همیشه سالم باشی