2777
2789
عنوان

بیاین به هم دیگه کمک کنیم😍

130 بازدید | 16 پست

تو روزای سختتون چه کارایی میکنین که حالتونو بهتر میکنه و باعث میشه امیدوار بشین و خوش حال؟اگه کتاب یا پادکست ای که کمکتون کرده هم معرفی کنین خیلی ممنون😘😍

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤

تنها چیزی که حالم رو خوب میکنه

مخصوصا تو این روزای سخت

این که توکل به خدا بکنم و همچی رو بسپارم به خودش🙇

و اینکه اینجا به یچه ها بگم برام دعا کنن😘

میشه یه صلوات از ته‌ته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کتاب خوندن لذت بخش ترین داستان زندگیه.(ادبیات داستانی کوتاه بخون)

موسیقی گوش دادن. یاد گرفتن هنر.

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
4 اثر از فلورانس رو مطالعه کنید

موضوعش چیه دوستم؟😍

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤
تنها چیزی که حالم رو خوب میکنه مخصوصا تو این روزای سخت این که توکل به خدا بکنم و همچی رو بسپارم به ...

منم عزیز دلم همین کار میکنم ولی گاهی وقتا یه چیزایی باعث میشه ادم انرژی بیشتری بگیره و به خدا نزدیک تر بشه و امیدوار تر

کتاب خوندن لذت بخش ترین داستان زندگیه.(ادبیات داستانی کوتاه بخون) موسیقی گوش دادن. یاد گرفتن هنر.

دوستم کتاب خوبی میشناسی که خودت مطالعه کرده باشی؟ 

دوستم کتاب خوبی میشناسی که خودت مطالعه کرده باشی؟ 

تا دلت بخواد....سلیقه ای هست.....باید ببینی چی خوشت میاد.

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
موضوعش چیه دوستم؟😍

کل این کتاب درمورد کاماست یعنی با هر دستی بدی با همون پس میگیری

میتونی دانلودش کنی صوتیش هست

میشه یه صلوات از ته‌ته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍
کل این کتاب درمورد کاماست یعنی با هر دستی بدی با همون پس میگیری میتونی دانلودش کنی صوتیش هست

خیلی ممنونم😘

راهنمایی هوشیاری ذهن! کتای پرطرفداریه بیش از 60 بار تو ایران چاپ شده حتما پیشنهاد میکنم❤️

خیلی ممنونم معرفی‌کردین

تا دلت بخواد....سلیقه ای هست.....باید ببینی چی خوشت میاد.

زندگی اینجا واکنون
رقص با شادی
مشکلات را مشکلات کنید ( مسعود لعلی)
دست پنهان
اگر خورشید همان باشد
شفای زندگی
برف و نرگس(ناهید طباطبایی)
کتاب ابله محله
من گنجشگ نیستم
مجموعه داستان غیر قابل چاپ
زندگی عاقلانه

زندگی اینجا واکنون رقص با شادی مشکلات را مشکلات کنید ( مسعود لعلی) دست پنهان اگر خورشید همان باشد شف ...

مرسی دوستم😍حتما مطالعه میکنم ❤❤❤