2777
2789
عنوان

خانما توهم حاملگی دارم یعنی ممکنه؟

231 بازدید | 21 پست

شش ماهه زایمان کردم دوماهه که دخترم شیزخودمو پس میزد منم جبورشدم شیرخشک بدم از سه ماهگی دخترم هرماه پریود میشم .ماه قبل یادم نیست چندم پریودشدم ولی 22این ماه دوروز خونریزی خفیف داشتم تا23.دوروزم لک.امروز یه مایع گرم حس کردم دیدم مایع کرمی رنگه بی بو.امکان داره باردارباشم؟آخه اوایل بارداری قبلیم کمردردشدید داشتم.اینبارم بخاطرکمردردشدیپ رفتم دکتر ام ار ای دادم پارگی دیسک داشتم فیزیوتوراپی هم میرم لیزرو..از وقتی کمرم درد میکر همش توهم حاملگی دارم.دیروزم نوک سینه هام از رولباشم برجسته بود.صبح هم غقط حالت تهوع دارم ولی گلاب به روتون بالا نمیارم.با این اوصاف حاملم؟بی بی چک رو حتما صبح زود باید امتحان کنم؟یا امروز بخرم ممکنه مشخص بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره احتمالش هست.دوست منم با پیشاب باردار شد.کلا میگن وقتی تازه زایمان میگنی رحم خیلی آمادس که تولید ...

😔

اگه باشم چه علطی بکنم؟کلی هم فیزیوتراپی ضرر داره برا جنین

بنظرت ممکنه باردارباشم؟

ببینین اگر پیشگیری کامل دارین، احتمال بارداری با پیشاب بسیار بسیار کم هست. اما ممکنه. امروز برای اطمینان بیشتر بیبی چک تهیه کنین، فردا صبح هم بزارین.

اره احتمالش هست.دوست منم با پیشاب باردار شد.کلا میگن وقتی تازه زایمان میگنی رحم خیلی آمادس که تولید ...

اونوقت اون دوروز پریود خفیف چی؟فقط به خاط همون دوروز خونروزی خفیف میخوام به خودم بگم حامله نیستی ولی هی نگران میشم

پیشگیریم هم کاندومه و مواظبیم.میگن با پیش آبم ممکنه حامله بشن نگرانم

ابجی منم مثل شما بودم چندروز پیش همین موقع ها بود بی بی زدم مثبت شد

دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨‍👩‍👦‍👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...
ابجی منم مثل شما بودم چندروز پیش همین موقع ها بود بی بی زدم مثبت شد

ای وای شما هم یعنی با پیش آب باردارشدین با اینکه مراقب بودین؟

اینجا بگین بهتره استفاده میکنن یقیه هم

ای وای شما هم یعنی با پیش آب باردارشدین با اینکه مراقب بودین؟ اینجا بگین بهتره استفاده میکنن یقیه ه ...

شوهرم برخلاف من اصلا رعایت نکرد و متاسفانه باز باردار شدم 

دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨‍👩‍👦‍👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...