2777
2789

توعقدم یه سری دعواها پیش اومده این وسط هم مادرشوهرم خودشو بهم ثابت کرد منم بهش گفتم تورو جای مادرم گذاشته بودم ولی تو مادرشوهربازی برام دراوردی منم ازاین به بعد عروست میشم ن دخترت یادت باشه 

بعداز هرسختی اسانی هست امیدوارم سختیای همه تموم شه و اسانی بیاد خدا وعده داده😍😍برای تموم شدن سختیای خودتون و خودم صلووووووووات😋😋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه کردی مستقیم‌گفتی همیشه عمل کن‌حرف نزن

خب بخدا خیلی براش خوب بودم همیشه مادرشوهربازی دراورده ولی این بار به خونوادم توهین کرد منم قشنگ شستمش فقط همینانبود کلی حرف بهش زدم

بعداز هرسختی اسانی هست امیدوارم سختیای همه تموم شه و اسانی بیاد خدا وعده داده😍😍برای تموم شدن سختیای خودتون و خودم صلووووووووات😋😋
بنظرم شما ازدواج نکن اگه توی عقدی!!! 

کاش میشد دیشب حرفش شد مادرم گف اگه حرف ازجدایی بزنی میکشمت

نگو که این تهدیدت یه تلنگر بود براش و بعد از اون تغییر رویه داد که باورم نمیشه😂😂😂😂😂😂😂😂

ن بابا دیشب تهدیدش کردم جلوی پسرشم

خوبه طلاقت ندادن همه ی جور نیستن کاش جمع نمیبستی

اون توهین میکنه من طلاق بگیرم هرچی بهش میگم کسی جزات نداره حرفی بزنه