2821
2789
عنوان

اقدام بارداری

99 بازدید | 13 پست

سلام دوستای گلم من ابن ماه امپول اچ ام جی زدم و قرص لتروزول و متفورمین ماه قبل قرص ددفاستون ده تا خوردم فرداش ک تموم شد پریود شدم این ماه قرصه تموم شد و پریود نشدم زیر دلم بعضی وقتا تیر میکشه سر درد دارم چند روزه خیلی هم بی حوصله و عصبی شدم  ۱۴ روز از تخمکگذاریم گذشته بود بی بی و ازمایش منفی شد الان دو روزم از موعدم گذشته پریود نشدم به نظرتون امکانش هست باردار باشم و لقاح دور تشکیل شده با یا کلا دیگه نا امید بشم؟😕

عزیزم منم مث شما دوفاستون و کلومیفن مصرف کرردم قرص دوفاستون باعث میشه ادم بی حوصله بشه و حالت تهوع میاره من این ماه رفتم سونو واژینال دکتر گفت ی تخمک داری اقدام کن الان حدود 10روز از اقدامم گذشته بعضی وقتا سینم تیر میکشه هیچ علامتی ندیدم

ب نظر من اصلاتو ذهنت پیگیر نباش

هرچی ب بارداری فکر کنی بدتره

اما این ک پریود نشدی امکان بارداریت بالاست

جهان من از گریه است خیس باران    ...   تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟             ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ی توصیه میکنم انقدر زود بی بی و آزمایش نرید

بزارید ده روز بگذره قشنگ

جهان من از گریه است خیس باران    ...   تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟             ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔
ب نظر من اصلاتو ذهنت پیگیر نباش هرچی ب بارداری فکر کنی بدتره اما این ک پریود نشدی امکان بارداریت ب ...

اخه ۱۴ روز بعد از تخمکگذاریم ازمایشم منفی شد ولی نمیدونم چرا پریود نمیشم میترسمم امپول بزنم پریود بشم بعد یهو از شانس بدم حامله بوده باشم

اخه ۱۴ روز بعد از تخمکگذاریم ازمایشم منفی شد ولی نمیدونم چرا پریود نمیشم میترسمم امپول بزنم پریود بش ...

ببین گلم

آمپول پروژسترون اگه منظورته ک اون باعث سقط نمیشه

اگه باردار باشی ک تازه خوبم هست از دکتر بپرس بهتر متوجه میشی.

باید وقتی از موعد پریودت میگذره آزمایش بدی عشقم

من منتظرم لک ببینم ک لانه گذاری جنین هست فعلا 10روز گذشته از اقدامم بعضی وقتا فقط حالت تهوع یجورایی ...

اصلا به علائما توجه نکن ادم وقتی تو اقدام هست کلللللی علائم میاد سراغت ماه قبل من بی بیم مثبت شد بخاطر تلقین بارداری کلی هم علائم داشتم ولی پریود شدم😑

ببین گلم آمپول پروژسترون اگه منظورته ک اون باعث سقط نمیشه اگه باردار باشی ک تازه خوبم هست از دکتر ...

اها راست میگی شاید زود رفتم ولی امپوله میگن اگه باردار باشی بزنس بچه یا میوفته یا عقب مونده میشه

بهم گفتن ۹ روز بعد از تخمکگذاری ازمایش خون مشخص میشه منم گذاشتم ۱۴ روز بعدش رفتم

فقط و فقط اگر میخوای هی روانه آزمایشگاه نشی باید بزاری بعد موعد عزیزم

میفهمم هممون دوس داریم زود بفهمیم ک کار بدی نکنیم اما بهتره بزاریم بعد موعد بریم

فقط و فقط اگر میخوای هی روانه آزمایشگاه نشی باید بزاری بعد موعد عزیزم میفهمم هممون دوس داریم زود بف ...

اره ولی خیلی استرس داشتم بخاطر همین زود رفتم دیگه گفتم اصلا ازمایش نمیرم تا شکمم ک امد بالا بفهمم حاملم😂😂😂😂🤣🤣🤣

اها راست میگی شاید زود رفتم ولی امپوله میگن اگه باردار باشی بزنس بچه یا میوفته یا عقب مونده میشه

ن عزیزم پروژسترون اتفاقا برای کسانی ک تهدید ب سقط ان دارو محسوب میشه

بپرس از دکترت تا بهت بگه عشقم

اره ولی خیلی استرس داشتم بخاطر همین زود رفتم دیگه گفتم اصلا ازمایش نمیرم تا شکمم ک امد بالا بفهمم حا ...

میدونم عزیزم هممون دوسداریم زود بفهمیم ک ی وقت دارویی قرصی سنگینی ای چیزی نشه بد باشه

ولی خب همون ده روز بعد موعد خوبه گلم