2777
2789

دفترچه داشته باشی پولش چیزی نمیشه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

من بابیمه سلامت توبیمارستان دولتی۲۰۰هزارتومن بود

تو انسان باش!!!!  نمیخواهد مسلمان باشی!باخدایت هرروز حرف بزن !شکرگذار باش؛ بازبان خودت خدا میفهمدحرفایت را.. نترس خدا بدنیست"  حق کسی رانخور !! دلی رانشکن ! غمگینی را شادکن!  مریض رامداوا کن !تو به اندازه توانت خوبی کن و خوب باش ! بخدا خداهمینجاست...  در دل تو در افکارت! نه در دینت!  نه در مذهبت! نه در نمازت...!!!!!!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بستگي داره سزارينت اختياري باشه واسه بيمه ايرانيان يا نه 

تامين اجتماعي تو بيمارستان دولتي كه هيچي فروردين ماه تو بيمارستان نيمه خصوصي بهم گفت ١ و ٢٠٠ با دفترچه تامين اجتماعي با بيمه تكميلي كه فقط يه مقداري

من سزارين كردم آزاد تو بيمارستان خصوصي ٦ ونيم

میدونی بادفترچه تامین اجتماعی چنده  البته بیمارستان خصوصی

عزيزم اونقدر تفاوت نداره

من عمل كردم با دفترچه تامين اجتماعي تو بيمارستان خصوصي فكر كنم فقط ٤٠٠ تومن تفاوت داشت

دکتر گفته باید سزارین شی؟؟؟ برای سزارین شدن چه شذایطی باید داشته باشی؟؟

فکرکنم بایدشرایط خاص باشه 

دکترچون آشناست میگه میتونم نامه بدم الکی بنویسم مشکل داری