2777
2789
عنوان

دوراهی 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

133 بازدید | 15 پست

بچه ها بنظرتون بعد لیسانس درس بخونم و دکترا بگیرم و بعد برم سراغ مدرس دانشگاه شدن؟؟(رشته ام توش کار نیس فقط میشه مدرس دانشگاه شد)

یا برم بعد لیسانس سراغ یه رشته مثل ارایشگری ؟؟؟؟

پیج ریپورت بلاگرهای فیک @tahrim.bloggers

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقتصاد

اقتصاد ک خ خوبه...

در کنارش بورس یاد بگیر البته حرفه ای...

برو تو دفتار سرمایه گذاری کار کن

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 
اقتصاد ک خ خوبه... در کنارش بورس یاد بگیر البته حرفه ای... برو تو دفتار سرمایه گذاری کار کن

بورس ک الان ریزش داره 

واقعا کار هس؟؟اخه از هر کی میپرسم میگه کار نیس حتی از اساتید

پیج ریپورت بلاگرهای فیک @tahrim.bloggers
بورس ک الان ریزش داره  واقعا کار هس؟؟اخه از هر کی میپرسم میگه کار نیس حتی از اساتید

تو دفاتر سرمایه گذاری باید باشه،

بورس یادگرفتن در حد حرفه ای ک اسون نیس،کلی زمان میبره ک تکنیکال کار و بنیاری کار بشی،

تا اون موقع هم درست شده

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 

عزیزم من الان از همسرم پرسیدم درمورد رشته اقتصاد...

همسر خودم رشته اش برق قدرت بوده تا کارشناسی ارشدو اقتصاد رو تا دکترا ادامه داده..البته اقتصاد رو کاملا بصورت عملی درک میکنه ن تئوری...بدون سرمایه بدون پشتوانه عجیب غریبی از دوران دانشجویی شروع ی کار کردن کرده در زمینه اقتصاد...الان چندتا شرکت توی ایران و خارج از کشور داره...اما بصورت کلی درحال حاضر در ایران و دنیا مدیریت مالی پیشرو تر از اقتصاده،اگه میخوای ارشد بخونی مدیریت مالی بخون...

شوهرم همیشه میگه کسی ک ی چیز رو بلد باشه هیچ وقت تدریسش نمیکنه بلکه میره ب سمت اهداف و ایده ال هاش و اونارو عملی میکنه و پول سازی میکنه،

مث اقای جابز ک دانشگاه هاروارد درس میخوندن و انصراف داد و الان مولتی میلیاردر هستش و مث تموم ادمای موفق دنیا

تایپیکتو صفل کردی اب دهن شوهرت اومدم بگم

من به اون شدت نیس ولی وقتی میخندیدم اب دهنش رون میشه و میاد بریزه من دستمو میگیرم زیرش و میگم حیف اب دهن شوهرمه بریزه و اینجوری احترامش میزارم اونوست تو اینقدر چیزی شوهرت میگی درس نیس 

بخدا یادمه مجرد بودم رفتیم لب دریا شما یه زن شوهرش بود نبود نمیدونم ولی مرده پیر بودو ریشو و سفید بود ریشاش داشت جلو هکمه با زبونش میلیسید صورت شوهرشو من چندشم شد وای درس شد واسم ک اگه هروقت شو6رتو اینقد دوس داشتی ک عرقشم واست لذت باشه زندگیت شیرین میشه چون عیبهاشو نمیبینی

ببخشید نمیخواستم نصیحتت کنم گفتم خودم اینجورم موفق باشی

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت