2777
2789
عنوان

بیاین یه چیز جالب بگم بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 20 پست
اگه داشته باشه چی

من یه مدت فک میکردم وجود داره چون خواب عجیب میدیدم بعد فک میکردم زندگیه قبلیم داره یادم میاد انقد خوشحال میشدم😂

ولی بعدش تحقیق کردم و دیدم حقیقت نداره.

تو قرآن اشاره شده و اینکه یه حدیث از اما رضا هست که میگه هرکس تناسخ رو باور داشته باشه به خدا کافر شده وبهشت و جهنمو تکذیب کرده...

به جای اینکه جا بزنی به این فکر کن اگه ادامه بدی سال دیگه همین موقع کجایی🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه من یه خال رو لبم دارم😁چندتام رو انگشتام اخه کف  انگشت کوچولو جای بوسیدنه؟😁شوهرمم که کلا خا ...

وای   

کابر۹۷که ب لطف دوستان رفتم هوااا  عاشق دخترمو باباشم  مغرور و باجنبه ام  لطفا تاپیک باحالی دیدین تگم کنید مرسی  
من یه مدت فک میکردم وجود داره چون خواب عجیب میدیدم بعد فک میکردم زندگیه قبلیم داره یادم میاد انقد خو ...

یعنی شما میگید امکان نداره یه ادم دو بار ب دنیا بیاد ؟

کابر۹۷که ب لطف دوستان رفتم هوااا  عاشق دخترمو باباشم  مغرور و باجنبه ام  لطفا تاپیک باحالی دیدین تگم کنید مرسی  
من روی انگشت وسطیه دست چپم یه خال دارم خاک توسرش چه نفهم بوده😂😂😂

یعنی شما میگید امکان نداره یه ادم دو بار ب دنیا بیاد ؟

من نمی گم خدا در قرآن میگن....

آنها همچنان به راه غلط خود ادامه می‌دهند تا زمانی که مرگ یکی از آن‌ها فرا می‌رسد می گوید: پروردگارا مرا بازگردان(۹۹) باشد که در آنچه ترک کرده‌ام عمل صالح انجام دهم. حاشا که بازگردد، همانا سخنی که او می‌گوید و هیچ فایده‌ای ندارد. از پس سرشان برزخ است تا روزی که برانگیخته شوند (آیه ۹۹ و ۱۰۰ سوره مومنون)

به جای اینکه جا بزنی به این فکر کن اگه ادامه بدی سال دیگه همین موقع کجایی🌿