2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عموم به مادربزرگم توجوونیش همش غرمیزده که بیخودکردی منودنیااوردی مادربزرگم گفته انشالله بچه دارنشی... سی ساله بچه دارنمیشه حتی ای وی اف کردنشد

سرنوشت انسان‌ها را تنها محبت معلوم می‌کند و بس.

میخاستیم با آبجی ها بریم مسافرت با بابامون دعوامون شد نفرین کرد تصادف کردیم. قبلش هم. تو سفر اصلا خوش نگذشت همش بحث میشد. 

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

پدرشوهرم پسر بزرگشو نفرین کرد گفت بی آبرو بشی دقیقا یکسال بعدش پسره رو با یه دختر دیدن زنش هزار جور مریضی گرفت بخاطر کار شوهرش 

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏

ی پسر(فامیل نزدیک) بد کرد با پدر مادرش خیلی بد نفرینش کردن

الان بیچاره شده از اون همه مال و منال رسیده به ی خونه کوجیک،،،دختر و پسر محردش و سن کمش ولش کردن مریض شده

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

منم یکی اشناهامون دوتاپسرداره یکی هوای خانوادشوداره زندگیش بهشته یکی جواب پدرومادرشومیده هرروزیه بلاسرش میاد جالبه هم جامیگه داداشم شانس داره 

الهی یهویی ی خبرخوب بشنوید....ای کیف میده🤲🤲🤲🤲

من نفرینم میگیره یبار مامانم نزاشت برم شب احیا خیلیی اذیتم میکنه منم دلم شکست اه کشیدم رفت دم در ی سنگ از بالا افتاده بود رو سزش با سر خونی برگشت سرش شکست . بارم بهش گفتم دستت بشکنع نیم ساعت بعدش سر خورد دستش از ۳ جا شکست . مامانم ک بیس چاری نفریتم میکنه 

من دعای خیر پدر و مادرو دیدم همین شوهرم کلی واسه پدر و مادرش زحمت می کشه و الان خدارو شکر همه چیز داره (منظورم فقط مالی نیست ) اما برادر شوهرم هیچی بیچاره حتی تو زندگیشم مونده و داره جدا میشه