2777
2789
عنوان

برای دختر همسایمون خواستگار اومده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 72 پست
چن سالته ینی اگ‌ الان مورد خوب اومد قبول کنم؟ ۲۶ سالمه کارشناسی ارشدم آخه اجی سن پایین ازدواج ناموفق ...

۳۱

اون پرونده بسته شد رفت.. توکل کن به خدا گذشته رو هم فراموش کن ... مادرت خیلی درست میگه... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂 نه دیگه تو این شرایط کرونایی زحمت میشه بعد یه وقت خدایی نکرده چیزی بشع چی .. میخوای شماره بدم ز ...

باشه میخوای عکسشو بدم ببین خوشت میاد

_ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗
باشه میخوای عکسشو بدم ببین خوشت میاد

عشمه داداشم یعنی همین دیروز براش بایه دختره حرف زدم خیلی خانمه ازم دو سال کوچیکتره

_ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗
😂 ن دیگه تهش قرارع بگم نه برا چی ببینم 

گفتم حالا بلکه دلت نیومد بگی نه آخه داداشم خیلی جذابه لعنتی

الهی انشالله خوشبخت بشن خدا حفظتون کنه برا هم 😄😄

ممنون