2777
2789
عنوان

فقط دماغ عملیا بیان

556 بازدید | 54 پست

سلام دوستان بینی خشکل😉 دوستان ی سوال دارم صادقانه جواب بدین خواهشا از رو اینکه عمل کردین و میخواین بگین کار ما درسته و .... جواب ندین 

بعد از عمل بینی ایا مشکلی داشتین؟ چه مشکلی؟ پشیمونید؟ چرا؟  ببینید مثلا ی نفر ک بینیشو عمل کرده بود میگفت زمستونا پدرم درمیاد میگف وقتی میخوام فین کنم مشکل دارم چمیدونم از این مشکل ها.خواهش میکنم اگر میدونید راهنمایی کنید.ممنونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه قسمت استخون بینیم‌برجسته شده باید برم‌ترمیم ، 

۲سال پیش عمل کردم ، از اون موقع باید برم ولی میترسم 🤦🏻‍♀️ چون ترمیم تو مطب خیلی درد داره 

یه مشکل دیگه هم دارم که بینیم یکی در میون کیپ‌ میشه 

این‌ کیپ میشه اون باز میشه اون کیپ میشه این باز میشه

ولی خوب عادت کردم ، همیشه هم آلرژی داشتم و دارم نمیدونم از جراحیه یا آلرژی 

Smelly Cat , Smelly Cat , what are they feeding you ? 🐱

ببین من مشکلم با هوای سرد اینه که بینی ام خیلی سریع سر میشه. اگه اون موقع سرما خورده باشم یا چیزی که باعث بشه آبریزش داشته باشم اونوقت همش باید چک اش کنم. ولی خب من برادرم و دوست پسرم و دوستم هم با همون دکتر من و با شرایط من عمل کردن ولی این مشکل رو ندارن. انگار برای هرکس فرق داره