2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام پسرتون درمان شد پسر منم ۲۰ ماهشه یه دفه دیدم اینطوری شده هنوز ک دکتر نبردم شما چکار کردین

عزیزم جوش شیرین بزن  روزی دو بار به پنبه اب و کمی جوش شیرین مخلوط کن و با پنبه به محل برفک هاش بمال پسرمن تو دو روزخداروشکر خوب شدو حتما به نوک سینه هات هم بزن

عزیزم جوش شیرین بزن  روزی دو بار به پنبه اب و کمی جوش شیرین مخلوط کن و با پنبه به محل برفک هاش ...

بردمش دکتر قطره نیستاتین داده با دوتا کپسول والا قبل دکترم خودش داشت خود به خود خوب میشد ولی رفتم دکتر گفتم داره خودش خوب میشه دکتر گفت نه درمان نکنی مجددا باز عود میکنه ،خدا به خیر کنه دیگه، الان ک ب بدبختی قطره میدم بهش، فعلا که اثرش رفته خوب شده ولی گفته تا یه هفته بهش بده

❤پسرم امروز من و تمام فرداهای من است❤