2777
2789
عنوان

واکسن آنفولانزا برای بچه ها کی بزنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 43 پست
من دوتا پسر دارم یکی ٤ سال و نیم یکی ١ سال و نیم بهداشت ببرم میزنه یا باید ببرم دکتر??وقتی بزنن دیگه ...

بهداشت ما گفت تو بهداشت نمیزنن . سرما که میخورن ولی شدید نمیشه 

💖عاشق خانواده ام هستم💖
میدونم ولی اگه به خریدم هست صبر کنین به اونا برسه نمیدونم هر جور صلاح میدونین من هر سال میزدیم امسا ...

شما بزرگی خب

بچه ها واقعا واجبن

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوزکه نیومده شماچطور میگین هنوزنزدین🙄

هر سالل میزدمم امسال نزدم!!

نگفتم امسال زدم که منظورم اینه که نزدم قصد زدنشم ندارم

بابتم شرکت داروییه قطعا زودتر از کارخونه میتونیم بگیریم(البته زمان خاص برا زدن داره) ولی من نمیگیرم! اولویت با من سالم نیست

بهداشت ما گفت تو بهداشت نمیزنن . سرما که میخورن ولی شدید نمیشه 

تاحالا نزدم 

پسرای من تب که بکنن به ٤٠ میرسه میخوام بدونم اگه خوبه بزنم کوچیکه پارسال بستری شد بیمارستان😞😞

این کاربری سوم منه دیگه خطی ندارم که عضو بشم دوتا دیگه سر هیچ و پوچ ترکید شب خوابیدم صبح دیدم نیست امیدوارم باز نترکم😐😐😐هرانکس نان دهد دندان دهدیکمی غیر باوره ولی چه کنیم باید خودمنو گول بزنیم
هر سالل میزدمم امسال نزدم!! نگفتم امسال زدم که منظورم اینه که نزدم قصد زدنشم ندارم بابتم شرکت دارو ...

اخه گفتین امسال نزدم گفتم هنوزنیومده که شما نزدی🥴

من بچهام ۲تاشون مشکل کلیه دارن هرسال براشون میزدم امسالم که دیگه خدابخاداز زیرسنگم شده پیدامیکنم براشون☹

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
تاحالا نزدم  پسرای من تب که بکنن به ٤٠ میرسه میخوام بدونم اگه خوبه بزنم کوچیکه پارسال بستری شد ...

ان شالله که خوب باشند ولی میگن واکسن نمیزاره تب بره بالا  حتما بزنید سرما میخورن ولی شدید نه . تب هم نمیره بالا 

💖عاشق خانواده ام هستم💖
ان شالله که خوب باشند ولی میگن واکسن نمیزاره تب بره بالا  حتما بزنید سرما میخورن ولی شدید نه . ...

مرسی از راهنماییت عزیزم 

خدا پسراتو برات حفظ کنه

این کاربری سوم منه دیگه خطی ندارم که عضو بشم دوتا دیگه سر هیچ و پوچ ترکید شب خوابیدم صبح دیدم نیست امیدوارم باز نترکم😐😐😐هرانکس نان دهد دندان دهدیکمی غیر باوره ولی چه کنیم باید خودمنو گول بزنیم
نمیدونم کاری از دستم بر بیاد یا نه نهایت اینه یه استعلام میگیرم میبینم نیست😅😅اگه شیراز بودید راحت ...

انشالله گیربیاد نیومدم کاری از شمابربیاد🤗😁نه شیرازنیستم☹

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚