2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سه ماه پیش تو یه چت روم با یه پسر خارجی اشنا شدم اولش خیلی برام باحال بود که دوست خارجی دارم و اینا یه مدت حرف زدیم واقعا پسر خوبی بود خیلی درک میکرد ادمو  خیلی خوب حرف میزد و خب خیلیم رک بود ...

بعد یه مدت گفت بیا تصویری حرف بزنیم منم تا حالا ویدیو چت نگرفته بودم و اینکه خب برام سخت بود باهاش تصویری تماس بگیرم اما اون همش اصرار میکرد و میگفت من کسایی ک نبینمو نمیتونم دوست حساب کنم و در اون صورت دوستیمون تموم میشه و اینا منم خب عادت کرده بودم و اینکه دوست داشتم باهاش حرف بزنم تا اینکه گفت لازم نیست کل خودتو نشون بدی بزار نصف صورتتو نشون بده فقط ...

هیچی دیگه قبول کردم و از این بعد کلا با ویدیو چت حرف میزدیم بعد الان یه مدتی میگه بیا بیشتر باهم دوست شیم میگه خیلی وقته با کسی رابطه نداشته و یبار تو ویدیو چت گفت میخواد با لباس زیر منو ببینه و از اون روز به بعد همش سر این قضیه دعوا داریم و اون میگه از اولشم یه دوست میخواست فقط برا این نه چیز دیگه نظرتون چیه چیکار کنممم؟