2777
2789

چه رشته ای هستید دوستش دارید؟ اگر نه رشته موردعلاقتون چیه؟

من علوم اجتماعی ولی زیاد علاقه ندارم

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو خودت به چی علاقه داری  چند سالته البته اگه دوست داری بگو

به تاریخ و ادبیات ۲۰

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

توی ارشد رشد میکنی نه لیسانس 

من دو ترم ارشد نرم افزار خوندم بعد فهمیدم توی مدیریت بهترم

انصراف دادم و بقیه تحصیلاتم رو توی مدیریت ادامه دادم 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

خب هنوز سنت کمه ودیر نیست برو دنبال علاقه ات مگه ما چند بار حق زندگی وحق زنده بودن وحق انتخاب داریم

اخه میترسم و دودلم از ایندش چون برام مهمه انشاا... بعد دکترا شاغل بشم از طرف دیگه نزدیکه که لیسانس بگیرم و فرصتم از دست رفته😢

توی ارشد رشد میکنی نه لیسانس  من دو ترم ارشد نرم افزار خوندم بعد فهمیدم توی مدیریت بهترم ...

تو این شرایط جامعه با هیچی رشد نمیکنی.شوهرمن دکترا داره .ولی ب علت نداشتن پارتی گردن کلفت برغم نیاز دانشگاه استان حتی نذاشتن حق التدریسی پاش برسه ب جمع خوبان

توی ارشد رشد میکنی نه لیسانس  من دو ترم ارشد نرم افزار خوندم بعد فهمیدم توی مدیریت بهترم ...

واقعا؟؟؟ چه عالی امیدوارم همیشه موفق باشید❤ من خیلی دوست داشتم دبیر تاریخ بشم اما متاسفانه دیر به این موضوع پی بردم 

تو این شرایط جامعه با هیچی رشد نمیکنی.شوهرمن دکترا داره .ولی ب علت نداشتن پارتی گردن کلفت برغم نیاز ...

واقعا حیفه که استعدادشون به هدر بره چه رشته ای تحصیل کردند؟